KTM ADVENTURE ROADSHOW MARINE

Tapahtumapäivän aikana ajetaan opastetusti kahta maastoltaan erilaista reittiä, joissa molemmissa mukana kulkee alueen ja reitin tunteva opas. Molemmat reitit ovat noin 45-60 minuutin pituisia ja toinen niistä on asvalttiteitä, kun taas toinen on sorateitä. Lähdöt ovat Hotel Scandic Laajavuoren parkkipaikalta klo 09:00, 11:00, 13:00 ja 15:00. Reittien päätteksi kokoonnutaan jakamaan kokemuksia sekä nauttimaan virvokkeista ja pienestä välipalasta.

Ilmoittautuminen tapahtuu ainoastaan tämän sivuston kaavakkeen kautta, sillä koeajopyöriä sekä paikkoja on rajoitetusti. Voit osallistua joko omalla pyörälläsi tai varata KTM ADVENTURE -mallin koeajoon. Ilmoittautuminen on avoinna 6.6.2021 asti.

Ilmoittaudu mukaan nyt ja varaa seikkailusi - paikkoja on rajoitetusti! Tapahtuma on asiakkalle ilmainen.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu ainoastaan tämän sivuston kaavakkeen kautta, sillä paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittautuminen on avoinna 6.6.2021 asti. Valitsemalla tapahtumapäivän ja haluamasi reitin pääset valitsemaan mahdollisen koeajopyörän ja sinulle sopivan kellonajan.

 

DATE: 12.06.2021

LOCATION: Laajavuorentie 30, 40740 Jyväskylä, Finnland

Google Maps LINK

COORDINATES: 62°15'34.0"N 25°41'56.0"E

 

REGISTER NOW!

Vallitsevan COVID-19 tilanteen takia pidätämme oikeuden muutoksiin ja mahdolliseen tapahtuman peruutukseen. Tapahtuma järjestetään Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä aluehallintovirastojen voimassa olevien ohjeiden ja suositusten mukaan. Pidäthän myös itse huolta, että säilytät tarvittavat turvavälit ja käytät mahdollisuuksien mukaan kasvosuojainta.