KTM ADVENTURE ROADSHOW MOTOPALVELU

Tapahtumapäivien aikana ajetaan opastetusti kolmea maastoltaan erilaista reittiä, joissa kaikissa on mukana kulkee alueen ja reitin tunteva opas. Kaikki reitit ovat noin 30-40 minuutin pituisia ja yksi niistä on asvalttiteitä, toinen sorateitä ja kolmas metsäpolkuja. Metsäpolkureitin oppaana toimii Kari Tiainen! Lähdöt ovat Orimattilan motocrossradalta perjantaina klo 18:00 ja 19:00 ja lauantaina klo 12:00, 13:30, 15:00 ja 16:30. Ilmoittautuminen tapahtuu ainoastaan tämän sivuston kaavakkeen kautta, sillä koeajopyöriä sekä paikkoja on rajoitetusti.

Ilmoittaudu mukaan nyt ja varaa seikkailusi - paikkoja on rajoitetusti! Tapahtuma on asiakkalle ilmainen.

Lisäksi tapahtumassa on mahdollisuus kokeilla offroad-moottoripyöräilyä opastetusti ja turvallisesti ja lauantaina ennen reiteille lähtöä pidetään WP:n iskunvaimenninopastus. Iskaripajassa perehdytään KTM ADVENTURE –mallien iskunvaimentimien toimintaan ja säätömahdollisuuksiin sekä mahdollisuuksien mukaan säädetään osallistujien iskunvaimennusta valittuun maastoon sopivaksi.

Tapahtumassa on tarjolla myös grillimakkaraa ja avoinna ovat niin Motopalvelun myyntipiste kuin virvokekioskikin

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu ainoastaan tämän sivuston kaavakkeen kautta, sillä paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittautuminen on avoinna 13.6.2021 asti. Valitsemalla tapahtumapäivän ja haluamasi reitin pääset valitsemaan mahdollisen koeajopyörän ja sinulle sopivan kellonajan.

 

DATE: 18.-19.06.2021

LOCATION: Kangasvuokontie 14, 16300 Orimattila, Finnland

Google Maps LINK

COORDINATES: 60°46'31.2"N 25°45'56.0"E

 

REGISTER NOW!

Vallitsevan COVID-19 tilanteen takia pidätämme oikeuden muutoksiin ja mahdolliseen tapahtuman peruutukseen. Tapahtuma järjestetään Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä aluehallintovirastojen voimassa olevien ohjeiden ja suositusten mukaan. Pidäthän myös itse huolta, että säilytät tarvittavat turvavälit ja käytät mahdollisuuksien mukaan kasvosuojainta.