• 218257_KTM Adventure MY 2017

  Warranty

 • KTM Manufacturer's Warranty

  KTM stands for reliability and quality. Our faith in our products is such that we provide a 24-month manufacturer’s warranty on our street motorcycles. Professional servicing and inspections by authorised KTM dealers must be carried out to maintain the right to claim under warranty.

  EXTENDED WARRANTY

  extended-warranty-logo

  ÉLETRE SZÓLÓ GONDTALANSÁG

  Mivel megbízunk termékeinkben, kismotorjainkat 24 hónapos gyártói garanciával forgalmazzuk. Gondolkodtunk azon, hogy hogyan lehetne ezután is gondtalan a motorozás, ezért összeállítottunk számodra egy KTM garanciacsomagot, hogy megszabadítsunk a motorozással kapcsolatos gondoktól. 

  GARANCIA ÚJ ÉS HASZNÁLT MOTORKERÉKPÁROKRA

  „READY TO RACE” – KTM motorral mindig versenyre kész vagy, a legnagyobb mértékű biztonsággal és minőséggel felvértezve. A KTM Extended Warranty Garanciacsomag megbízhatóan véd minden motorozás során. Annak érdekében, hogy további 10 évet biztonságban, zavartalanul és javítási költségektől mentesen* motorozhass, nem sokkal a KTM gyártói garancia lejárta előtt, további 12 vagy 24 hónapra szólógaranciát igényelhetsz. A kiterjesztett garanciát ezután 12 havonta –nem sokkal a garancia lejárata előtt –meghosszabbíthatod motorkerékpárod 12 éves koráig vagy 80.000 km futásteljesítmény eléréséig.

  244665_LFA9149 wotr B flat

  A garancia a motorkerékpár valamennyi részegységére kiterjed, a tipikus kopó alkatrészek kivételével, mint például a fékbetétek, a gumiabroncsok vagy az izzók. A KTM Garanciacsomag természetesen akkor is védelmet nyújt, ha a garancia időtartama alatt több sérülés is keletkezik a motorodon. A hivatalos KTM márkakereskedőd szívesen nyújt részletesebb tájékoztatást.

  A garancia akkor is átvállalja a teljes anyagköltséget és munkadíjat a javítások esetén, ha a járműved többször is megsérült. Csak 50 000 kilométert meghaladó futásteljesítménytől kezdődően kell – kizárólag anyagköltségek esetén – a megtett kilométerekkel arányos, méltányos önrészt állnod.

  139472_1290 SUPER DUKE GT 2016

  DE VAN MÉG EGY JOBB ÉRVÜNK IS

  Az Extended Warranty-nak köszönhetően a káresemények rendezését felesleges bürokrácia nélkül intézheted egy hivatalos KTM márkakereskedő segítségével. De van még egy ennél jobb érvünk is! A garancia-meghosszabbítást az új vevőre is átruházhatod, így egy használt kismotorral is bátran motorozhatsz, a garancia-meghosszabbítás növeli a használt motorkerékpárod piaci értékét. 

  FELTÉTELEK:

  • A motorkerékpárt egy hivatalos KTM márkakereskedőnél, a résztvevő országok egyikében (Ausztriában, Belgiumban, Cseh Köztársaságban, Franciaországban, Hollandiában, Lengyelországban, Luxemburgban, Magyarországon, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban, Svájcban, Szlovákiában vagy Szlovéniában) vásárolták.
  • A szükséges szervizelési és karbantartási munkákat megfelelő időben, egy hivatalos KTM márkakereskedő végezte el és jegyezte be a Dealer.net felületén.
  • A motorkerékpár üzembentartójának adataiban bekövetkezett minden változást bejegyeztek a járműnyilvántartásba.
  • A garancia-meghosszabbításra a vásárláskor vagy a 24 hónapos gyártói garancia alatt kerül sor.
  • További részleteket a saját KTM márkakereskedődtől kérhetsz.
  256866_LFA3373 miwi B flat790 Adventure 2019

  EZ A KÖVETKEZŐ ELŐNYÖKKEL JÁRNA:

  • Max. 12 évig vagy 80 000 km futásteljesítményig átfogó garanciális fedezet
  • Átfogó védelem a javítási költségekkel szemben
  • Totálkár vagy lopás esetén arányos díjvisszatérítés
  • Egész Európára kiterjedő érvényesség
  • Nő a motorkerékpár piaci értéke, mivel a garancia-meghosszabbítás a motorkerékpár eladásakor is érvényes marad
  • Bürokráciamentes ügyintézés a saját hivatalos KTM márkakereskedődön keresztül
  • A jótállási jegy dokumentálja a jótállási igényt és a motorkerékpárod rendszeres szervizeltetését. 
  • Garanciális esetben ügyfélkártyáddal Európa-szerte gyorsan kaphatsz segítséget.

  Minden információt megtalálsz az Extended Warranty mappában:

  Download now


  *A CG Car-Garantie Versicherungs-AG részletes feltételei alapján.