• Mobility Service

  A MOBILITÁSOD A LEGFONTOSABB

  12 HÓNAPOS INGYENES MOBILITY SERVICE MINDEN ÚJ KÖZÚTI JÁRMŰ VÁSÁRLÁSAKOR ÉS SZERVIZELÉSEKOR. 

   

  A motorkerékpár teljes élettartamára szóló* KTM Mobility Service segítségével 12 hónapon keresztül útközben is teljes biztonságban vagy, méghozzá ingyenesen. A hivatalos KTM márkakereskedődnél végzett szervizelés esetén a motorkerékpár teljes élettartama alatt az ingyenes Mobility Service meghosszabbodik a következő szervizelés időpontjáig, de legfeljebb 12 hónappala! A mindenhonnan elérhető professzionális műszaki segélyszolgálatnak köszönhetően a meghibásodások nem okoznak több fejtörést – a KTM Assistance Center a nap mind a 24 órájában, a hét minden napján, az év 365 napjában Európa-szerte mindig ott van, ahol szükség van rá. Mindig formában tart – READY TO RACE. További információkat a saját hivatalos KTM márkakereskedődtől kérhetsz.

  NÉHÁNY ELŐNY SZÁMODRA:

  • 24/7 szerviz forródrót
  • helyszíni javítás vagy
  • elszállítás
  • szállás
  • cserejármű
  • az utazás folytatása

  VELÜNK MINDIG BIZTOSAN ÜLSZ A NYEREGBEN...

  KÉRJÜK, HOGY MEGHIBÁSODÁS ESETÉN – MIELŐTT BÁRMIT TENNÉL – HÍVD FEL A KTM SEGÉLYSZOLGÁLATI KÖZPONT FORRÓDRÓTJÁT!

  Kérjük, vedd figyelembe, hogy csak a KTM segélyszolgálati központ által engedélyezett szolgáltatásokat térítjük meg.

  SZERVIZ TELEFONSZÁMA:
  BELFÖLDI: 06 80 200 255
  NEMZETKÖZI: +36 1 345 1731

  Ha a motorkerékpárt nem belföldön vásároltad, a származási ország információi érvényesek.

  HASZNOS TUDNIVALÓK
  Csak a KTM segélyszolgálati központ által engedélyezett költségeket térítjük meg. Meghibásodás esetén mindig hívd fel a segélyszolgálati vonalat.

  A MOBILITÁSI SZOLGÁLTATÁS AZ ALÁBBI ORSZÁGOKBAN VÁSÁROLT VAGY SZERVIZELT MOTORKERÉKPÁROKRA VONATKOZIK: Ausztria, Belgium, Cseh Köztársaság, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Magyarország, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc

  ÉRVÉNYESSÉGI TERÜLET
  A szolgáltatás a felsorolt országok valamelyikében bekövetkező meghibásodás esetén vehető igénybe**.

  FONTOS TÉNYEK RÖVIDEN
  EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREK
  KTM és ARC Europe

  BIZTOSÍTOTT MOTORKERÉKPÁROK
  Közúti forgalomban való részvételre engedélyezett KTM motorkerékpárok, amelyekre 24 hónap gyártói garancia vonatkozik.

  A SZOLGÁLTATÁSRA JOGOSULTAK KÖRE
  Tulajdonos vagy járművezető és utas.

  A SZOLGÁLTATÁS TERJEDELME
  Hozzáférés egy átfogó, egész Európára kiterjedő szolgáltatóhálózathoz és a nap 24 órájában működő segélyhívó központhoz. Mivel a mobilitási szolgáltatás egy adott motorkerékpárra vonatkozik, a szolgáltatásnyújtás csak akkor kezdődik meg, ha a jármű azonosítószámának (VIN) a KTM segélyszolgálati központja általi ellenőrzése pozitív eredménnyel zárult.

  SZOLGÁLTATÁSOK
  A SZOLGÁLTÁS ÁLTAL LEFEDETT ESEMÉNYEK
  Meghibásodás, rongálás, lopás, lopási kísérlet**** és tűzeset.

  HELYSZÍNI JAVÍTÁS
  Ha a motorkerékpárral nem lehet megkezdeni vagy folytatni az utazást, és a probléma nem oldható meg a helyszínen, a KTM segélyszolgálati központ megszervezi a helyszíni javítást.

  ELSZÁLLÍTÁS
  Ha a motorkerékpárral nem lehet megkezdeni vagy folytatni az utazást, és a probléma nem oldható meg helyben, a KTM segélyszolgálati központ megszervezi a motorkerékpár legközelebbi KTM márkakereskedéshez való elszállítását (vagy a lakóhelyhez közeli kereskedőhöz való elszállítást, amennyiben az 50 km távolságon belül van).

  MEGŐRZÉS
  Meghibásodás esetén a jármű visszaszállításáig, elviteléig vagy leselejtezésig, de legfeljebb 2 hétig megőrizzük a motorkerékpárt.

  PÓTALKATRÉSZEK
  Ha a meghibásodás külföldön történik, a KTM segélyszolgálati központ szükség esetén megszervezi a pótalkatrészek elszállítását a hivatalos KTM márkakereskedőhöz. Szállítási költségekkel együtt; pótalkatrész-költségek nélkül.

  LESELEJTEZÉS KÜLFÖLDÖN
  Ha a motorkerékpár rongálás, tűzeset, lopás vagy lopási kísérlet következtében totálkáros lesz, megszervezzük a leselejtezést. A járműbontóba való szállítás költségeivel együtt; a vámköltségek és a szakértői díjak nélkül.

  SZÁLLÁS
  Ha a motorkerékpárt a hivatalos KTM márkakereskedőhöz való elszállítás napján nem lehet megjavítani, és a meghibásodás a jogosult járművezető lakóhelyétől 50 km-nél nagyobb távolságra történt, akkor legfeljebb 2 személy számára és legfeljebb 4 éjszaka erejéig átvállaljuk a szállodai elhelyezés költségeit (3 csillagos szállodában reggelivel együtt).

  PÓTKULCS
  Az elveszett, ellopott vagy tönkrement kulcs pótlására pótkulcsot juttatunk el a járművezetőhöz (a szállítási költségek átvállalása mellett) vagy egy hivatalos KTM márkakereskedőhöz, ha ez jobb megoldásnak tűnik.

  MINDIG BIZTOSAN A NYEREGBEN
  UTAZÁSI KÖLTSÉGEK
  Igény esetén meghibásodásként legfeljebb 77 EUR (áfával) költséget térítünk meg a hivatalos KTM márkakereskedéshez, járműkölcsönzőhöz, szállodához, pályaudvarhoz, repülőtérhez stb. való oda és visszaúttal kapcsolatban.

  CSEREJÁRMŰ
  Ha a motorkerékpárt a hivatalos KTM márkakereskedőhöz szállítás napján nem lehet megjavítani, a KTM segélyszolgálati központ legfeljebb B „economy” kategóriás bérautóról gondoskodik a javítás befejezéséig, de legfeljebb 4 munkanapon keresztül (kilométer-korlátozás nélküli ingyenes használattal és alapbiztosítással).*****

  AZ UTAZÁS FOLYTATÁSA
  A KTM segélyszolgálati központ átvállalja legfeljebb 2 személynek a meghibásodás helyétől az úti célig vagy a jogosult járművezető lakóhelyéig történő utazás költségeit. Javasolt közlekedési eszközök:

  • Ha az úti cél 50 km távolságon belül van: taxi
  • Ha az úti cél 50 és 1000 km közötti távolságon belül van: vonat (első osztályú kocsiban)
  • Ha az úti cél 1000 km távolságon kívül van: repülő (turistaosztályon)

  SZÁLLÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSOK
  MEGJAVÍTOTT MOTORKERÉKPÁR KISZÁLLÍTÁSA
  A megjavított motorkerékpár hivatalos KTM márkakereskedőtől történő elhozatalával kapcsolatos utazási költségeket a KTM segélyszolgálati központ fedezi (a fentiekben ajánlott közlekedési eszközökkel). Ha a járművezető nem tudja átvenni a motorkerékpárt, akkor lakóhelyre való szállítást is igénybe lehet venni. Ilyen esetben azonban a KTM segélyszolgálati központ szintén csak azokat a költségeket téríti meg, amelyek akkor merültek volna fel, ha a járművezető maga utazik el a járműért. Az utazási költségek fennmaradó részét a járművezető fizeti. Kérés esetén a KTM segélyszolgálati központ szállítócéget vagy professzionális futárszolgálatot biztosít, amelyet közvetlenül a járművezető bíz meg és fizet ki. A KTM segélyszolgálati központ a fentieknek megfelelően megtéríti a költségek egy részét. Ez a szolgáltatás csak a következő esetekben vehető igénybe:

  • Meghibásodás, rongálás, tűzeset (bel- és külföldön)
  • Lopási kísérlet (csak külföldön)

  JAVÍTATLAN MOTORKERÉKPÁR SZÁLLÍTÁSA
  Ha a motorkerékpár nem javítható meg a hivatalos KTM márkakereskedőhöz történő elszállítást követő négy munkanapon belül, a motorkerékpárt a KTM segélyszolgálati központ döntése alapján a járművezető lakóhelyén működő hivatalos KTM márkakereskedőhöz szállítjuk (Multi-Transport). Ez a szolgáltatás csak a következő esetekben vehető igénybe:

  • Meghibásodás, rongálás, tűzeset (bel- és külföldön)
  • Lopási kísérlet (csak külföldön)

  Minden információt megtalálsz a KTM Mobility ServiceWarranty mappában:

  Download PDF

  * Lebenslang bedeutet max. 60.000 km oder 8 Jahre – je nachdem, was zuerst eintritt – bei 1-Zylinder-Modellen und max. 80.000 km oder 8 Jahre – je nachdem, was zuerst eintritt – bei 2-Zylinder-Modellen.

  ** ALB, AND, AUT, BEL, BIH, BGR, HRV, CYP, CZE, DNK (inklusive Färöer-Inseln), EST, FIN, FRA (europäische Territorien sowie Réunion), FYROM, DEU, GRC, HUN, ISL, IRL, ITA, SMR, VAT, LVA, LTU, LUX, MLT, MCO, NLD, NOR, POL, PRT, ROU, SRB, RUS, MNE, Kosovo, SVK, SVN, ESP, SWE, CHE, LIE, TUR und GBR (europäische Territorien inklusive Gibraltar und Kanal-Inseln).

  *** Für 1-Zylinder-Fahrzeuge: max. 60.000 km oder 8 Jahre, je nachdem, was zuerst eintritt; für 2-Zylinder-Fahrzeuge: max. 80.000 km oder 8 Jahre, je nachdem, was zuerst eintritt
  **** Diebstahl und Diebstahlversuch abgedeckt, wenn sich die Panne im Ausland ereignet
  ***** Es gelten die allgemeinen Geschäftsbedingungen des Fahrzeugverleihs