• MOBILITY SERVICE

 • A MOBILITÁSOD A LEGFONTOSABB

  12 HÓNAPOS INGYENES MOBILITY SERVICE MINDEN ÚJ KÖZÚTI JÁRMŰ VÁSÁRLÁSAKOR ÉS SZERVIZELÉSEKOR.

   

  A motorkerékpár teljes élettartamára szóló* KTM Mobility Service segítségével 12 hónapon keresztül útközben is teljes biztonságban vagy, méghozzá ingyenesen. A hivatalos KTM márkakereskedődnél végzett szervizelés esetén a motorkerékpár teljes élettartama alatt az ingyenes Mobility Service meghosszabbodik a következő szervizelés időpontjáig, de legfeljebb 12 hónappala! A mindenhonnan elérhető professzionális műszaki segélyszolgálatnak köszönhetően a meghibásodások nem okoznak több fejtörést – a KTM Assistance Center a nap mind a 24 órájában, a hét minden napján, az év 365 napjában Európa-szerte mindig ott van, ahol szükség van rá. Mindig formában tart – READY TO RACE. További információkat a saját hivatalos KTM márkakereskedődtől kérhetsz.

  NÉHÁNY ELŐNY SZÁMODRA:

  • 24/7 szerviz forródrót
  • helyszíni javítás vagy
  • elszállítás
  • szállás
  • cserejármű
  • az utazás folytatása

  VELÜNK MINDIG BIZTOSAN ÜLSZ A NYEREGBEN...

  KÉRJÜK, HOGY MEGHIBÁSODÁS ESETÉN – MIELŐTT BÁRMIT TENNÉL – HÍVD FEL A KTM SEGÉLYSZOLGÁLATI KÖZPONT FORRÓDRÓTJÁT!

  Kérjük, vedd figyelembe, hogy csak a KTM segélyszolgálati központ által engedélyezett szolgáltatásokat térítjük meg.

   


  SZERVIZ TELEFONSZÁMA:
  BELFÖLDI: 06 80 200 255
  NEMZETKÖZI: +36 1 345 1731

  Ha a motorkerékpárt nem belföldön vásároltad, a származási ország információi érvényesek.

  A MOBILITÁSI SZOLGÁLTATÁS AZ ALÁBBI ORSZÁGOKBAN VÁSÁROLT VAGY SZERVIZELT MOTORKERÉKPÁROKRA VONATKOZIK: Ausztria, Belgium, Cseh Köztársaság, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Magyarország, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc

  Minden információt megtalálsz a KTM Mobility ServiceWarranty mappában:

  Download PDF

  * A  motorkerékpár teljes élettartamára szóló szolgáltatás egyhengeres modelleknél legfeljebb 60 000 km megtett távolságra vagy 8 évnyi használatra (amelyik előbb bekövetkezik), kéthengeres modelleknél pedig legfeljebb 80 000 km megtett távolságra vagy 8 évnyi használatra (amelyik előbb bekövetkezik) vonatkozik.