• KTM Supersport

  Čistokrvan trkač

 • KTM RC Modeli 2022

  Kompletno nova generacija KTM RC modela je izašla na startnu poziciju. Sa novim stilom zasnovanim na KTM-ovim MOTOGP™ mašinama, sa potpuno novom šasijom sa poboljšanom ergonomijom i potpuno novom elektronikom, serija KTM RC 2022 je zaista SPREMNA ZA TRKU. 

  NOVA GENERACIJA ŠASIJE

  Novi okvir, podokvir i lagani točkovi i gume u kombinaciji sa potpuno novim stilom pojačavaju trud koji je uložen u razvoj nove generacije RC asortimana. Sa fokusom na smanjenje težine, KTM RC asortiman je lakši, tvrđi i spremniji za trku više nego ikada.

  OKVIR I Podokvir

  Novi ultra laki okvir sa rešetkama ima novoprojektovani podokvir koji se pričvršćuje, pruža neuporedivu stabilnost i kontrolu, uz uštedu od 1,5 kg u poređenju sa modelom prethodne generacije. Novi okvir takđe povećava ukupnu krutost, pružajući poboljšanu povratnu informaciju vozaču i usklađenost kada se pomeraju granice na krivim planinskim putevima ili na lokalnoj stazi. 

  točkovi i gume

  Novi lagani točkovi štede KTM RC modelima 3,4 kg neopredeljene težine, ali takođe pružaju puniji i spremniji za trku stav zahvaljujući prednjoj gumi 110/70-17 i zadnjoj 150/60-17.

  BYBRE kočnice

  Što kasnije kočite to ste brži. Lagana ByBre čeljust sa 4 klipa koja ima lagani disk id 320 mm napred i 220 mm pozadi znači da se serija KTM RC iz 2022. godine koči istom brzinom kojom i kreće. Ogroman potencijal kočnica može biti još veći zahvaljujući ABS tehnologiji podešenoj za trku.

  ERgonomija inspirisana trkom

  Dizajniran da pruži vozačima poziciju za vožnju inspirisanu trkom koja je dovoljno udobna za vožnju tokom celog dana, KTM RC modeli preuzumaju vodeću ulogu u sportskoj trci do posla. Budući da je što je moguće uži, ali omogućava maksimalan kontakt između vozača i mašine, novi KTM RC asortiman je posebno razvijen da omogući optimalnu kontrolu vozaču. 

  SeDIŠTE

  Potpuno novo, udobnije sedište fokusirano na aktivnu dinamiku vožnje i obezbeđuje celodnevnu udobnost vožnje i vrhunsku kontrolu vozaču.

  Podnožje

  Ono što vas drži čvrsto u krivinama jesu set lakih, geometrijski optimizovanih stopala posebno dizajniranih za vožnju po ulici i stazi, dok su potpornici redizajnirani da uštede težinu i poboljšaju udobnost putnika.

  podesivi upravljači i poluge

  I KTM RC 390 i KTM RC 125 daju potpunu kontrolu zahvaljujući laganim, podesivim aluminijumskim upravljačima, opremljenim podesivom polugom kvačila i kočnice da biste dobili tačke pritiska i dosegli tačno ono što želite. 

  Udobnost sedišta

  Novo sedište sa debljom penastom konstrukcijom i novom, neklizajućom površinom pruža poboljšanu udobnost za putnika u svim vremenskim uslovima dok poboljšani i ergonomski oblikovani rukohvati suvozača obezbeđuju bolju kontrolu.

  BRza traka

  Potpuno redizajniran od prednjeg blatobrana do repa, KTM RC serija za 2022. godinu ima potpuno redizajniranu karoseriju inspirisanu MOTOGP™ koja izgleda isto na ulici kao na trkačkoj stazi.  

  FAIRINGS

  Ne samo vizuelno upečatljiva, karoserija je dizajnirana da bude funkcionalna, pružajući zaštitu od vetra, visokih performansi pri većim brzinama, uz održavanje visokog nivoa zaštite od vremenskih neprilika zahvaljujući simulacijama računarske dinamike protoka. Ove ploče karoserije se takođe uklanjaju zahvaljujući manjem broju vijaka za pričvršćivanje.  

  Rezervoar

  Novi, veći rezervoar od 13,7 litara sa elektronskim poklopcem inspirisan je trkačkim motorom KTM MOTO3™ i pruža najbolji kapacitet goriva u klasi. Rezervoar je takođe dizajniran da bude udobniji za vozače, što znači da možete ići dalje, brže, duže.

  GP-INSPIRED COLORS

  KTM RC asortiman preuzima svoje vođstvo na stazi, ponosno predstavljajući potpuno novu kolekciju boja i grafike, sa dve živopisne boje koje dodatno naglašavaju njegove READY TO RACE akreditive.

  FINIŠ zastava

  Postavljajući standarde za Supersport segment male zapremine, serija KTM RC za 2022. godinu može se pohvaliti visokim nivoom pomoći za vozača i naprednom tehnologijom koja se obično viđa samo na većim i skupljim super motorima.  

  LED svetla

  Potpuno novi LED far osvetljava put ispred Vas. Pruža veoma širok snop, zajedno sa dnevnim, garantuje optimalnu vidljivost i prepoznatljiv izgled koji se uklapa sa ostatkom KTM modela. Oštra LED zadnja svetla upotpunjuju izgled. 

  TFT DISPLAY i KTM MY RIDE

  Potpuno novi TFT display Vam omgoućava da na prvi pogled vidite sve važne informacije koje su vam potrebne ili Vam omogućava da prilagodite ono što vidite. Alternativno, povežite svoj pametni telefon preko KTM MY RIDE-a i imate pristup svojoj muzici i upravljate svim dolaznim pozivima bez skidanja ruku sa držača. TFT display koji se prilagođava ambijentalnom svetlu takođe znači da održava savršenu vidljivost i danju i noću.  

  SUPERMOTO ABS

  KTM asortiman za 2022. godinu može da pusti da sve visi, zahvaljujući SUPERMOTO ABS-u. Ovaj režim omogućava vozaču više slobode kada je u pitanju snažno kočenje, bez ugrožavanja bezbednosti.

  Ovo se postiže deaktiviranom ABS funkcijom na zadnjem točku koja omogućava vozaču da povuče zadnji deo u krivini. U isto vreme detekcija podizanja zadnjeg točka je takođe onemogućena, dozvoljavajući zadnjem točku da se podigne, ali zadržava pritisak kočnice na prednjem sve dok se ne otkrije preveliko proklizavanje prednjeg točka, u tom trenutku će ABS intervenisati. Ovo takođe znači da vozač može primeniti veći pritisak kočnice prilikom skretanja ili kočenja na stazi.

  Motor i auspuh

  Sa najsavremenijim, tečno hlađenim, jednocilindričnim četvorotaktnim motorima sa duplim bregastim vratilima iznad glave, KTM RC serija izbija na vodeću poziciju sa vodećim performansama u klasi, snažnom vožnjom u krivinama i impresivnom vučom sve do crvene linije.

  Glave od nerđajućeg čelika sa aluminijumskim prigušivačem ne samo da izgledaju kako se i očekuje od njih već daju KTM RC asortimanu izrazitu grlenu tutnjavu dok leti kroz brzine do crvene linije.