• KTM ENDURO RANGE 2022

  Gospodar ekstrema

 • Podignite nivo

   

  Dok je talenat jedna od ključnih stvari za dominaciju na najekstremnijim terenima, asortiman KTM EXC modela za 2022. godinu ima dinamičnu kombinaciju ergonomije i tehnologije stvorene za trku kao dodatnu prednost. Performanse vodeće u klasi u čitavom asortimanu, precizno rukovanje i impresivna prilagodljivost znače da je svako za koga se brine, od vikend ratnika do trkača narandžaste krvi.

   

  EKSTREMAN 2-TAKTNI INŽENJERING

  A NEW MEANING TO ALL-TERRAIN

  KTM EKSC asortiman za 2022. može se pohvaliti stabilnom tri 2-taktna modela, svi ispunjeni čistom sposobnošću SPREMNOJ ZA TRKU. Od živahnog KTM 150 EKSC TPI do lakog čudesnog KTM 250 EKSC TPI i sveobuhvatnog KTM 300 EKSC TPI, ove ekstremne mašine su nosile znanje, uvide i napredak začete tokom godina takmičenja na najvišem nivou.

  Hear the sweet symphony of KTM 300 EXC & 150 EXC in full attack mode!

  DISCOVER 2-STROKE

   

  SIROVE, NEDODIRLJIVE PERFORMANSE

  4-TAKTNA DOMINACIJA

  KTM nije novajlija kada je u pitanju inženjering najsavremenijeg 4-taktnog enduro arsenala. Napravljen da obezbedi upotrebljivu snagu u čitavom opsegu obrtaja, uz održavanje visokog nivoa pouzdanosti i pristupačnosti, serija KTM EKSC-F 2022 spremna je da krene na bilo koji put.

  Hear it roar! Listen to THE KTM 450 EXC-F & 350 EXC-F in full attack mode!

  swipe right

   

  KTM POWERPARTS

  POJAČAN INTENZITET

  Koristeći materijale iz sveta vrhunskih offroad trka, kao što su karbonska vlakna, titanijum i procesi anodizacije visoke čvrstoće, svaka stavka na listi KTM Powerparts je projektovana za vožnju na samoj ivici.

  BROWSE ALL POWERPARTS

   

  KTM POWERWEAR

  STVOREN ZA EKSTREME

  KTM Powerparts su dizajnirani da omoguće najviši nivo performansi dok nudi optimalnu zaštitu za vozače sa svim namrama, za vožnju van terena ili trke..

  BROWSE ALL POWERWEAR