• KTM Powerdeals

  WHERE YOU ALWAYS WIN NO MATTER WHAT.

 • A GUARANTEED WIN

  KTM PowerDeals are the surest way to win before the race even begins. The one place to take advantage of the most powerful READY TO RACE special offers designed specially for those with orange pumping through their veins. Find a winning deal that suits you and claim the saving as a well-deserved price.

  KTM STREET DEALS

  View Profile
  KTM GER FULL GAS IN I SÄSONG 2024. Passa på att köpa din nya KTM till ett förmånligt pris. Just nu har vi erbjudanden på en rad av våra populäraste modeller. Det finns någonting som passar alla, både för körning på gatan och körning i mer kuperad terräng.

  EXC 2023: Ditt försprång på 10 000 SEK

  View Profile

  KTM's EXC-modeller är klassledande. De har kraften att erövra den mest extrema terräng och har rykte om sig att göra det med fart. Med 2023 årsmodeller höjer vi allt till en helt ny nivå, vi har tagit fram det mest konkurrenskraftiga och tävlingssäkra ENDURO-paketet på marknaden. Det är det ultimata vapnet för alla som vill tänja på sina egna gränser.

  Nå ytterligare extremer i terrängen med en värdekupong på 10 000 SEK för KTM PowerParts eller KTM PowerWear när du köper en ny 2023 års KTM EXC-modell från en deltagande återförsäljare. *

  Maxa allt och ta dig till toppen!