• KTM Powerdeals

  WHERE YOU ALWAYS WIN NO MATTER WHAT.

 • A GUARANTEED WIN

  KTM PowerDeals are the surest way to win before the race even begins. The one place to take advantage of the most powerful READY TO RACE special offers designed specially for those with orange pumping through their veins. Find a winning deal that suits you and claim the saving as a well-deserved price.

  KTM STREET DEALS 2023

  View Profile
  FIGYELMEZTETÉS! Megfékezhetetlen sebesség- és megtakarítási hullámot indított el a KTM. Amilyen rossz hír ez a versenytársaknak, olyan jó hír a pénztárcádnak. Csekkold a KTM 2023-as utcai modelljeire vonatkozó legújabb ajánlatokat.

  EXC 2023: 400 000 Ft árelőny

  View Profile

  A KTM EXC-modelljei kategórivezetők. Rendelkeznek a legextrémebb terepek meghódításához szükséges jellemzők teljes arzenáljával, és híresek gyorsaságukról. A 2023-as széria mindezt még magasabb szintre emeli, ezzel a jelenleg kapható legkifinomultabb, legversenyképesebb ENDURO-csomagot kínálja - a legütőképesebb gép azoknak, akik a határaikat szeretnék feszegetni.

  Emeld az offroad motorozást magasabb szintre a 400 000 Ft értékű, KTM PowerParts és PowerWear termékek vásárlására felhasználható utalvány segítségével, amennyiben vásárolsz egy új, 2023-as KTM EXC-modellt az akcióban résztvevő márkakereskedésben.

  Feljuttat a csúcsra!