• KTM Powerdeals

  WHERE YOU ALWAYS WIN NO MATTER WHAT.

 • A GUARANTEED WIN

  KTM PowerDeals are the surest way to win before the race even begins. The one place to take advantage of the most powerful READY TO RACE special offers designed specially for those with orange pumping through their veins. Find a winning deal that suits you and claim the saving as a well-deserved price.

  KTM STREET DEALS 2023

  View Profile
  POZOR! KTM je sprožil neustavljivo akcijo hitrosti in prihrankov. Slaba novica za konkurenco in dobra novica za vašo denarnico. Oglejte si najnovejše ponudbe za cestne modele KTM 2023.

  EXC 2023: Vaših 1.000 EUR prednosti

  View Profile

  Modeli KTM EXC so vodilni v razredu. Imajo vse lastnosti za premagovanje najbolj ekstremnih terenov in slovijo po tem, da to opravijo hitro. Serija 2023 dviguje ta nivo še višje, zaradi česar EXC ostaja sinonim za najkonkurenčnejši in dirkalno izpopolnjen ENDURO paket na trgu. Je ultimativno orožje za tiste, ki želijo preseči svoje meje.

  Osvojite še zahtevnejša ekstremna brezpotja. Ob nakupu novega modela KTM EXC 2023 pri sodelujočih trgovcih prejmete bon v vrednosti 1.000 € za KTM PowerParts ali PowerWear. *

  prebijte se do vrha!