• KTM Powerdeals

  WHERE YOU ALWAYS WIN NO MATTER WHAT.

 • A GUARANTEED WIN

  KTM PowerDeals are the surest way to win before the race even begins. The one place to take advantage of the most powerful READY TO RACE special offers designed specially for those with orange pumping through their veins. Find a winning deal that suits you and claim the saving as a well-deserved price.

  KTM STREET DEALS 2024

  View Profile
  ADVARSEL! KTM har gasset på, både når det gjelder fart og gode tilbud. Dårlige nyheter for konkurrentene, men gode nyheter for din økonomi. Oppdag de nyeste tilbudene for KTMs gatemodeller fra 2023.

  KTM FINANSIERINGSTILBUD ENDUROS 2024

  View Profile
  Med KTM Finance kan ingenting stoppe deg fra å være KLAR TIL Å KONKURRERE. Våre KTM finansieringsprogrammer tilbyr lave renter, tilpasningsmuligheter og høy fleksibilitet for enhver type med oransje blod i årene. Dra nytte av vårt tidsbegrensede 2,99% finansieringstilbud.

  EXC 2023: Ditt forsprang på 9000 NOK

  View Profile

  KTMs EXC-modeller er klasseledende. De har kraften til å erobre de mest ekstreme terrengene, og har rykte på seg for å gjøre det raskt. Med 2023-sortimentet hever vi terskelen til et helt nytt nivå som gjør dette til den mest konkurransedyktige og konkurransefokuserte ENDURO-pakken på markedet. Det er det ultimate våpenet for alle som vil flytte gresene sine enda litt mer.

  Få en verdikupong på 9000 NOK til KTM PowerParts og KTM PowerWear, når du kjøper en ny 2023 KTM EXC-modell hos en forhandler som deltar i kampanjen. *

  gi alt og ta deg til toppen!