• Mobility Service

  MOBILITETEN DIN ER FØRSTE PRIORITET HOS OSS

  12 MÅNEDERS MOBILITY SERVICE VED HVERT NYE KJØP OG SERVICE AV ET KJØRETØY SOM ER TILLATT FOR BRUK PÅ OFFENTLIG VEI. 

   

  Med Mobility Service fra KTM livet ut* er du helt trygg på reisen i 12 måneder – og det helt gratis. Med hver service hos autoriserte KTM-forhandlere utvides gratis Mobility Service livet ut frem til neste service eller med maks. 12 måneder! Takket være et omfattende og profesjonelt assistansenettverk vil ikke motorstopp være et problem lenger – assistansesenteret til KTM er tilgjengelig i hele Europa 24 timer i døgnet, syv dager i uken, 365 dager i året. Dermed er du hele tiden READY TO RACE. Kontakt den autoriserte KTM-forhandleren for mer informasjon.

  NOEN AV FORDELENE

  • 24/7 servicetelefon
  • reparasjoner på stedet, eller
  • tauing
  • innkvartering
  • erstatningskjøretøy
  • videre transport

  MED OSS FÅR DU ALLTID TRYGGHET I RYGGEN

  I TILFELLE MOTORSTOPP MÅ DU RINGE SERVICENUMMERET TIL KTM-ASSISTANSESENTERET FØR DU GJØR NOE MER.

  Merk: Kun ytelser som er godkjent av KTM-assistansesenteret, dekkes.

  SERVICENUMRE:
  INTERNASJONALT: +47 21 52 37 52

  Hvis du kjøpte motorsykkelen i et annet land enn hjemlandet ditt, gjelder informasjonen for det landet der den ble kjøpt.

  GODT Å VITE
  Kun ytelser som er godkjent av KTM-assistansesenteret, dekkes. Ring alltid vårt servicenummer ved motorstopp eller tekniske problemer!

  MOBILITETSSERVICEN ER GYLDIG FOR MOTORSYKLER SOM BLE SOLGT ELLER SOM DET BLE UTFØRT SERVICE PÅ I FØLGENDE LAND: Østerrike, Belgia, Tsjekkia, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Hellas, Ungarn, Italia, Latvia, Litauen, Luxembourg, Nederland, Norge, Polen, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spania, Sverige, Sveits

  GYLIDGHETSOMRÅDE
  Ved motorstopp i et av angitte landene**.

  OVERSIKT OVER VIKTIGE FAKTA
  SAMARBEIDSPARTNERE
  KTM og ARC Europe

  FORSIKREDE MOTORSYKLER
  KTM-motorsykler med 24 måneders produsentgaranti som er godkjent for bruk på offentlig vei.

  YTELSESBERETTIGEDE
  Eieren eller føreren og medpassasjer.

  YTELSENS OMFANG
  Tilgang til et omfattende nettverk av serviceleverandører hele Europa og et callsenter for nødanrop som er tilgjengelig 24 timer i døgnet. Serviceytelser innledes av KTM-assistansesenteret etter at identifikasjonsnummeret (VIN) har blitt bekreftet, ettersom mobilitetsservicen er knyttet til motorsykkelen.


  YTELSER
  DEKKEDE TILFELLER
  Motorstopp, vandalisme, tyveri, tyveriforsøk**** og brann.

  REPARASJONER PÅ STEDET
  Hvis turen på motorsykkelen ikke kan startes eller fortsettes, og problemet ikke kan løses på stedet, organiserer KTM-assistansesenteret reparasjon på stedet.

  TAUING
  Hvis turen på motorsykkelen ikke kan startes eller fortsettes og problemet ikke kan løses på stedet, vil KTM-assistansesenteret sørge for at motorsykkelen taues til nærmeste KTM-forhandler (eller til en forhandler i nærheten av bostedsadressen din dersom avstanden er mindre enn 50 km).

  OPPBEVARING
  I tilfelle motorstopp oppbevares motorsykkelen til retur / henting / vraking, men i maksimalt 2 uker.

  RESERVEDELER
  I tilfelle motorstopp i utlandet, organiserer KTM-assistansesenteret levering av reservedeler til den autoriserte KTM-forhandleren om nødvendig. Fraktkostnader er inkludert; kostnader for reservedeler er ikke inkludert.

  VRAKING I UTLANDET
  I tilfelle vandalisme, brann, tyveri eller tyveriforsøk blir det organisert vraking dersom motorsykkelen kan regnes som totalskadet. Transport til innsamlingssted er inkludert; tollgebyrer og gebyrer til sakkyndig er ikke inkludert.

  INNKVARTERING
  Hvis motorsykkelen ikke kan repareres samme dag som den taues til den autoriserte KTM-forhandleren, og hvis motorstoppet skjedde mer enn 50 km fra den autoriserte førerens bostedsadresse, dekkes innkvarteringsutgiftene for maks. 2 personer i opptil 4 netter i et 3-stjerners hotell, inkludert frokost.

  NØKKELSERVICE
  Ved tapt / stjålet / ødelagt nøkkel organiseres levering av ny nøkkel til føreren (frakt inkludert) eller til en autorisert KTM-forhandler dersom dette anses som den beste løsningen.

  MED TRYGGHET I RYGGEN
  REISEKOSTNADER
  Om nødvendig dekker vi kostnadene for inntil EUR 77 pr. motorstopp (inkl. mva) for transport fra/til autorisert KTM-forhandler, bilutleie, hotell, togstasjon, flyplass osv.

  ERSTATNINGSKJØRETØY
  Hvis det ikke er mulig å reparere motorsykkelen samme dag den taues til den autoriserte KTM-forhandleren, vil KTM-assistansesenteret organisere leie av bil (opptil kategori B “Economy”) med fri kjørelengde og standardforsikring frem til reparasjonen er fullført, men i maks. 4 arbeidsdager.*****

  VIDERE TRANSPORT
  KTM-assistansesenteret dekker reisekostnadene (for maks. 2 personer) fra stedet for motorstoppet til reisemålet eller den autoriserte førerens bostedsadresse. Anbefalte transportmidler:

  • drosje dersom reisemålet er mindre enn 50 km unna
  • tog på 1. klasse dersom reisemålet er mellom 50 og 1000 km unna
  • fly på “Economy Class” dersom reisemålet er mer enn 1000 km unna

  TRANSPORTSERVICE
  TRANSPORT AV DEN REPARERTE MOTORSYKKELEN
  Reisekostnadene for henting av den reparerte motorsykkelen fra den autoriserte KTM-forhandleren dekkes av KTM-assistansesenteret (transportmidler som beskrevet ovenfor). Hvis føreren ikke har mulighet til å hente motorsykkelen, er det mulig å bestille transport til bostedsadressen. KTM-assistansesenteret refunderer imidlertid kun kostnadene som oppstår ved førerens uavhengige ankomst for henting av kjøretøyet. Resten må førerens selv stå for. På forespørsel kan KTM-assistansesenteret organiserer transport gjennom et transportselskap eller en profesjonell leverandør som bestilles og betales direkte av føreren. Som nevnt ovenfor vil noen av kostnadene etter transport bli refundert av KTM-assistansesenteret. Denne tjenesten leveres kun i følgende tilfeller:

  • motorstopp, hærverk, brann (både i hjemlandet og i utlandet)
  • tyveriforsøk (kun i utlandet)

  TRANSPORT AV UREPARERT MOTORSYKKEL
  Hvis det ikke er mulig å reparere motorsykkelen innen 4 dager etter tauing til den autoriserte KTM-forhandleren, fraktes motorsykkelen (etter KTM-assistansesenterets eget skjønn) til den autoriserte KTM-forhandleren i nærheten av førerens bostedsadresse (multitransport). Denne tjenesten leveres kun i følgende tilfeller:

  • motorstopp, hærverk, brann (både i hjemlandet og i utlandet)
  • tyveriforsøk (kun i utlandet)

  Du finner all informasjon i KTM Mobility Service Folder:

  Download PDF

  *Livet ut betyr maks. 60 000 km eller 8 år – avhengig av hva som kommer først – ved modeller med én sylinder, og maks. 80 000 km eller 8 år – avhengig av hva som kommer først – ved modeller med to sylindre.

  ** ALB, AND, AUT, BEL, BIH, BGR, HRV, CYP, CZE, DNK (inkl. Færøyene), EST, FIN, FRA (europeiske territorier, som Réunion), FYROM, DEU, GRC, HUN, ISL, IRL, ITA, SMR, VAT, LVA, LTU, LUX, MLT, MCO, NLD, NOR, POL, PRT, ROU, SRB, RUS, MNE, Kosovo, SVK, SVN, ESP, SWE, CHE, LIE, TUR og GBR (europeiske territorier, inkl. Gibraltar og Kanaløyene).

  *** For kjøretøy med én sylinder: maks. 60 000 km eller 8 år, avhengig av hva som kommer først – for kjøretøy med to sylindre: maks. 80 000 km eller 8 år, avhengig av hva som kommer først
  **** Tyveri og tyveriforsøk dekkes hvis hendelsen skjer i utlandet
  ***** De generelle vilkårene for leie av kjøretøy gjelder