• 338707_KTM_390_ADVENTURE Action _42_
 • Mobility Service

  163918_KTM_FinanceIcons_mobility_black

  LIIKKUVUUTESI ON MEILLE ENSIARVOISEN TÄRKEÄÄ

  12 KUUKAUDEN ILMAINEN MOBILITY SERVICE JOKAISEN UUDEN MAANTIEKÄYTTÖÖN TARKOITETUN AJONEUVON OSTON JA HUOLLON YHTEYDESSÄ.

   

  KTM:n tarjoama elinikäinen* Mobility Service turvaa matkasi 12 kuukauden ajan – ilmaiseksi. Jokaisen valtuutetulla KTM -jälleenmyyjällä tehdyn huollon jälkeen ilmainen käyttöiän kestävä turva pitenee kerrallaan seuraavaan huoltoon asti tai korkeintaan 12 kuukauden ajan. Tiheän ja ammattimaisen apuverkoston ansiosta rikkoutumiset eivät enää aiheuta päänvaivaa – KTM-apukeskus on käytettävissä kaikkialla Euroopassa 24 tuntia, seitsemän päivää viikossa, 365 päivää vuodessa. Sen ansiosta olet aina READY TO RACE. Saat lisätietoja valtuutetulta KTM-jälleenmyyjältä.

  342461_1290 SUPER ADVENTURE S

  JOITAKIN ETUJASI

  • 24/7 tukipuhelinpalvelu
  • Korjaus paikan päällä tai
  • Hinaus
  • Majoitus
  • Korvaava ajoneuvo
  • Matkan jatkaminen

  PIDÄMME SINUT LIIKKEELLÄ…

  ENNEN KUN RYHDYT MIHINKÄÄN TOIMENPITEISIIN, SOITA RIKKOUTUMISTAPAUKSESSA KTM-APUKESKUKSEN TUKIPUHELIMEEN!

  Huomaa, että ainoastaan KTM-apukeskuksen hyväksymistä palveluista maksetaan!

  322882_790 DUKE 2020

  PALVELUNUMEROT:
  KOTIMAA: 0800550005
  KANSAINVÄLINEN: +358972584416

  Jos et ostanut moottoripyörää kotimaastasi, voimassa ovat alkuperämaan tiedot.

  HYVÄ TIETÄÄ
  Ainoastaan KTM-apukeskuksen hyväksymistä palveluista maksetaan. Soita jokaisessa rikkoutumistapauksessa tukipuhelimeen!

  LIIKKUVUUSPALVELU ON VOIMASSA MOOTTORIPYÖRILLE, JOTKA ON OSTETTU TAI HUOLLETTU SEURAAVISSA MAISSA: Itävalta, Belgia, Tšekin tasavalta, Tanska, Viro, Suomi, Ranska, Saksa, Kreikka, Unkari, Italia, Latvia, Liettua, Luxemburg, Alankomaat, Norja, Puola, Portugali, Romania, Slovakia, Slovenia, Espanja, Ruotsi, Sveitsi

  342465_1290 SUPER ADVENTURE S

  SOVELTAMISALUE
  Rikkoutumiset, jotka tapahtuvat mainituissa maissa**.

  TÄRKEÄT TIEDOT YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄ
  YHTEISTYÖKUMPPANIT
  KTM ja ARC Europe

  TAKUUN ALAISET MOOTTORIPYÖRÄT
  KTM-moottoripyörät, joilla on 24 kuukauden valmistajan takuu ja jotka on hyväksytty julkiseen tieliikenteeseen.

  PALVELUN KÄYTTÖÖN OIKEUTETUT HENKILÖT
  Omistaja tai ajaja ja matkustaja

  PALVELUN KATTAVUUS
  Käyttöoikeus kattavaan, Euroopan laajuiseen palveluntarjoajien verkostoon, joka toimii 24 tuntia vuorokaudessa. KTM-apukeskus käynnistää palvelut sen jälkeen, kun ajoneuvon valmistenumero (VIN) on tarkastettu onnistuneesti, koska liikkuvuuspalvelu on moottoripyöräkohtainen.

   

  PALVELUT
  PALVELUN KATTAMAT TAPAHTUMAT
  Rikkoutuminen, ilkivalta, varkaus, varkauden yritys**** ja palaminen.

  KORJAAMINEN PAIKAN PÄÄLLÄ
  Jos matkaa ei voida aloittaa tai jatkaa moottoripyörällä ja ongelmaa ei voi ratkaista paikan päällä, KTM-apukeskus järjestää korjauksen paikan päällä.

  HINAUS
  Jos matkaa ei voida aloittaa tai jatkaa moottoripyörällä ja ongelmaa ei voi ratkaista paikan päällä, KTM-apukeskus järjestää moottoripyörän hinauksen lähimmän KTM-kauppiaan luokse (tai kotipaikkakunnalla sijaitsevan kauppiaan luokse, jos se on lähempänä kuin 50 km).

  SÄILYTYS
  Rikkoutumistapauksessa moottoripyörää säilytetään uudelleentoimitusta/noutoa/romutusta varten enintään 2 viikon ajan.

  VARAOSAT
  Jos rikkoutuminen tapahtuu ulkomailla, KTM-apukeskus järjestää tarvittaessa varaosien toimituksen valtuutetulle KTM-kauppiaalle. Lähetyskulut sisältyvät, varaosien hinta ei sisälly.

  ROMUTUS ULKOMAILLA
  Ilkivalta-, palo-, varkaus- tai varkausyrityksen jälkeen järjestetään romutus, jos moottoripyörä arvioidaan korjauskelvottomaksi. Kuljetus romutuskohteeseen sisältyy, tullimaksut ja asiantuntijoiden käyttämisestä aiheutuvat kustannukset eivät.

  MAJOITUS
  Jos moottoripyörän korjaaminen ei ole mahdollista samana päivänä kun se hinattiin valtuutetulle KTM-kauppiaalle ja jos rikkoutuminen tapahtui yli 50 km:n etäisyydellä valtuutetun ajajan kotipaikasta, maksetaan korkeintaan 2 hengen enintään 4 yön majoituskulut kolmen tähden hotellissa, jossa aamiainen sisältyy hintaan.

  AVAINPALVELU
  Jos avain katoaa/varastetaan/rikkoutuu, järjestetään vara-avaimen toimitus ajajalle (lähetyskulut sisältyvät) tai valtuutetulle KTM-kauppiaalle, jos tämän arvioidaan olevan paras ratkaisu.

  AINA LIIKKEELLÄ
  MATKAKULUT
  Tarvittaessa maksamme matkakuluja kulkemisesta valtuutetulle KTM-kauppiaalle, autovuokraamoon, hotelliin, rautatieasemalle, lentoasemalle jne. tai takaisin korkeintaan 77 € / rikkoutuminen (arvonlisävero sisältyen).

  KORVAAVA AJONEUVO
  Jos moottoripyörän korjaaminen ei ole mahdollista samana päivänä kun se hinattiin valtuutetulle KTM-kauppiaalle, KTM-apukeskus järjestää vuokra-auton (ylin kategoria B ”Economy”), jossa on vapaat kilometrit ja vakiovakuutus siksi ajaksi, kun korjaus on suoritettu, kuitenkin korkeintaan 4 arkipäiväksi.*****

  MATKAN JATKAMINEN
  KTM-apukeskus maksaa matkakulut (korkeintaan 2 henkilölle) rikkoutumispaikkakunnalta kohdepaikkakunnalle tai valtuutetun ajajan kotipaikkakunnalle. Suositellut kulkuvälineet:

  • Taksi, jos kohdepaikkakunta on alle 50 km:n etäisyydellä
  • 1. luokan junalippu, jos kohdepaikkakunta on 50–1 000 km:n etäisyydellä
  • Lento ”Economy Class” -luokassa, jos kohdepaikkakunta on yli 1 000 km:n etäisyydellä

  KULJETUSPALVELU
  KORJATUN MOOTTORIPYÖRÄN KULJETUS
  KTM-apukeskus maksaa matkakustannukset, jotka aiheutuvat korjatun moottoripyörän noutamisesta valtuutetulta KTM-kauppiaalta (samat kulkuvälineet kuin yllä). Jos ei ole mahdollista, että ajaja noutaa moottoripyörän, voidaan sopia kuljetuksesta kotiosoitteeseen. Tällöin KTM-apukeskus korvaa kuitenkin vain kustannukset, jotka vastaavat aiheutuvia kustannuksia siitä, että ajaja matkustaisi itsenäisesti noutamaan ajoneuvon. Ajajan on itse maksettava jäljelle jäävä osuus. Pyydettäessä KTM-apukeskus järjestää kuljetuksen kuljetusyrityksen tai ammattimaisen lähettipalvelun kanssa. Tällöin ajaja määrää kuljetuksen tehtäväksi ja maksaa sen. Kuten yllä on selitetty, KTM-apukeskus korvaa kulut kuljetuksen jälkeen osittain. Tämä palvelu annetaan vain seuraavissa tapauksissa:

  • Rikkoutuminen, ilkivalta, palaminen (sekä kotimaassa että ulkomailla)
  • Varkauden yritys (vain ulkomailla)

  KORJAAMATTOMAN MOOTTORIPYÖRÄN KULJETUS
  Mikäli moottoripyörän korjaaminen ei ole mahdollista 4 päivän kuluessa siitä, kun se hinattiin valtuutetulle KTM-kauppiaalle, moottoripyörä kuljetetaan KTM-apukeskuksen suorittaman arvioinnin jälkeen valtuutetulle KTM-kauppiaalle ajajan kotipaikkakunnalla (monikuljetus). Tämä palvelu annetaan vain seuraavissa tapauksissa:

  • Rikkoutuminen, ilkivalta, palaminen (sekä kotimaassa että ulkomailla)
  • Varkauden yritys (vain ulkomailla)

  Kaikki tiedot löytyvät KTM Mobility Service -esitteestä:

  Download PDF

  * Elinikäinen tarkoittaa korkeintaan 60 000 km tai 8 vuotta – riippuen siitä, kumpi toteutuu ensin – 1-sylinterisissä malleissa ja korkeintaan 80 000 km tai 8 vuotta – riippuen siitä, kumpi toteutuu ensin – 2-sylinterisissä malleissa.

  ** ALB, AND, AUT, BEL, BIH, BGR, HRV, CYP, CZE, DNK (mukaan lukien Färsaaret), EST, FIN, FRA (Euroopan alueet sekä Réunion), FYROM, DEU, GRC, HUN, ISL, IRL, ITA, SMR, VAT, LVA, LTU, LUX, MLT, MCO, NLD, NOR, POL, PRT, ROU, SRB, RUS, MNE, Kosovo, SVK, SVN, ESP, SWE, CHE, LIE, TUR ja GBR (Euroopan alueet mukaan lukien Gibraltar ja Kanaalisaaret).

  *** 1-sylinterisille ajoneuvoille: korkeintaan 60 000 km tai 8 vuotta sen mukaan, kumpi toteutuu ensin; 2-sylinterisille ajoneuvoille: korkeintaan 80 000 km tai 8 vuotta sen mukaan, kumpi toteutuu ensin
  **** Palvelu kattaa varkauden ja varkauden yrityksen, jos rikkoutuminen tapahtuu ulkomailla
  ***** Kaikki ajoneuvovuokrauksen vakiosopimusehdot ovat voimassa