• Mobility Service

  ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Η ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ

  12 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ MOBILITY SERVICE ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΕΡΒΙΣ. 

   

  Το Lifetime* Mobility Service της ΚΤΜ σού εγγυάται για 12 μήνες απόλυτη ασφάλεια στον δρόμο, και μάλιστα δωρεάν. Με κάθε σέρβις σε έναν εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της ΚΤΜ, σε όλη τη διάρκεια ζωής, το δωρεάν Mobility Service επεκτείνεται μέχρι το επόμενο σέρβις ή για διάστημα έως 12 μηνών! Χάρη στο εκτεταμένο και επαγγελματικό δίκτυο οδικής βοήθειας, οι βλάβες δεν αποτελούν πλέον πονοκέφαλο - το KTM Assistance Center είναι διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο, επτά μέρες την εβδομάδα, 365 μέρες τον χρόνο, σε κάθε γωνιά της Ευρώπης. Ώστε να είσαι ανά πάσα στιγμή READY TO RACE. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινώνησε με τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της KTM στην περιοχή σου.

  ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ:

  • Τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης 24/7
  • Επί τόπου επισκευή ή
  • ρυμούλκηση
  • Διαμονή
  • Όχημα αντικατάστασης
  • Συνέχιση ταξιδιού
    

  ΜΕ ΕΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΗΣΥΧΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΕΛΑ ΣΟΥ…

  ΠΡΟΤΟΥ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ, ΚΑΛΕΣΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ASSISTANCE CENTER ΤΗΣ KTM!

  Έχε υπόψη ότι πληρώνονται μόνο οι υπηρεσίες που εγκρίνει το Assistance Center της KTM!

  ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ:
  ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ: +302109461127

  Αν δεν αγόρασες τη μοτοσυκλέτα σου στη χώρα όπου ζεις, ισχύουν οι πληροφορίες που αναφέρονται για τη χώρα προέλευσης του οχήματός σου.

  ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ

  Πληρώνονται μόνο οι υπηρεσίες που εγκρίνει το κέντρο εξυπηρέτησης της ΚΤΜ. Σε περίπτωση ακινητοποίησης λόγω βλάβης καλέστε τη γραμμή εξυπηρέτησης!

  ΤΟ MOBILITY SERVICE ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝ Ή ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΧΩΡΕΣ: Αυστρία, Βέλγιο, Δημοκρατία της Τσεχίας, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Κάτω Χώρες, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία

  ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
  Για ακινητοποιήσεις λόγω βλάβης που προκύπτουν σε μία από τις προαναφερόμενες χώρες**.

  ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
  ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  KTM και ARC Europe

  ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ
  Μοτοσυκλέτες KTM με 24 μήνες εγγύηση κατασκευαστή, οι οποίες είναι εγκεκριμένες για κυκλοφορία σε δημόσιες οδούς.

  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ
  Ιδιοκτήτες ή οδηγοί και συνεπιβάτες

  ΕΥΡΟΣ ΠΑΡΟΧΩΝ
  Πρόσβαση σε ένα εκτεταμένο ευρωπαϊκό δίκτυο παρόχων υπηρεσιών και ένα τηλεφωνικό κέντρο έκτακτης ανάγκης, το οποίο λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο. Οι υπηρεσίες παρέχονται από το Assistance Center της KTM μετά την επαλήθευση του αναγνωριστικού αριθμού οχήματος (VIN), καθώς το Mobility Service είναι συνδεδεμένο με τη μοτοσυκλέτα.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ
  Ακινητοποιήσεις λόγω βλάβης, βανδαλισμός, κλοπή, απόπειρα κλοπής**** και πυρκαγιά.

  ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΗ
  Εάν δεν είναι δυνατή η εκκίνηση ή η συνέχιση της οδήγησης της μοτοσυκλέτας και το πρόβλημα δεν μπορεί να επιλυθεί επί τόπου, το Assistance Center της KTM προγραμματίζει μια επί τόπου επισκευή.

  ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗ
  Εάν δεν είναι δυνατή η εκκίνηση ή η συνέχιση της οδήγησης της μοτοσυκλέτας και το πρόβλημα δεν μπορεί να επιλυθεί επί τόπου, το κέντρο εξυπηρέτησης της KTM προγραμματίζει τη ρυμούλκηση της μοτοσυκλέτας μέχρι την πλησιέστερη αντιπροσωπεία της KTM (ή την αντιπροσωπεία της χώρας, εάν αυτή βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη των 50 km).

  ΦΥΛΑΞΗ
  Σε περίπτωση ακινητοποίησης λόγω βλάβης η μοτοσυκλέτα φυλάσσεται μέχρι την εκ νέου παράδοση / παραλαβή / απόσυρση, ωστόσο για διάστημα έως 2 εβδομάδες.

  ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
  Σε περίπτωση ακινητοποίησης λόγω βλάβης στο εξωτερικό, το Assistance Center της ΚΤΜ φροντίζει, εφόσον είναι απαραίτητο, για την παράδοση ανταλλακτικών στον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της ΚΤΜ. Συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής, εξαιρούνται τα έξοδα για τα ανταλλακτικά.

  ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
  Σε περίπτωση βανδαλισμού, πυρκαγιάς, κλοπής ή απόπειρας κλοπής οργανώνεται η απόσυρση, εάν η μοτοσυκλέτα μπορεί να χαρακτηριστεί ως ολική απώλεια. Συμπεριλαμβάνεται η μεταφορά προς το σημείο απόσυρσης, εξαιρούνται τα τέλη εκτελωνισμού.

  ΔΙΑΜΟΝΗ
  Όταν η επισκευή της μοτοσυκλέτας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας κατά την οποία έγινε η ρυμούλκηση σε έναν εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της ΚΤΜ και όταν η ακινητοποίηση λόγω βλάβης έλαβε χώρα σε απόσταση άνω των 50 km από την κατοικία του εξουσιοδοτημένου οδηγού, αναλαμβάνουμε τα έξοδα διαμονής για έως 2 άτομα και έως 4 διανυκτερεύσεις σε ένα ξενοδοχείο 3 αστέρων με πρωινό.

  ΣΕΡΒΙΣ ΚΛΕΙΔΙΟΥ
  Σε περίπτωση απώλειας/κλοπής/καταστροφής του κλειδιού αποστέλλουμε ένα ανταλλακτικό κλειδί στον οδηγό (συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής) ή σε έναν εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της ΚΤΜ, εάν αυτό θεωρηθεί ως η καλύτερη λύση.

  ΠΑΝΤΑ ΗΣΥΧΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΕΛΑ ΣΑΣ
  ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ
  Εάν χρειαστεί, αναλαμβάνουμε τα έξοδα για ποσό έως 77 €/ακινητοποίηση λόγω βλάβης (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ) για μεταφορά από/προς τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της ΚΤΜ, κέντρο ενοικίασης αυτοκινήτων, ξενοδοχείο, σιδηροδρομικό σταθμό, αεροδρόμιο, κλπ.

  ΟΧΗΜΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
  Εάν η επισκευή της μοτοσικλέτας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας, κατά την οποία έγινε η ρυμούλκηση σε έναν εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της ΚΤΜ, το Assistance Center της KTM θα φροντίσει για την παροχή ενοικιαζόμενου οχήματος (έως κατηγορία B «Economy») με δωρεάν χιλιόμετρα και βασική ασφάλιση, μέχρι την ολοκλήρωση της επισκευής, ωστόσο για διάστημα έως 4 εργάσιμων ημερών.*****

  ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
  Το κέντρο εξυπηρέτησης της KTM αναλαμβάνει τα έξοδα για το ταξίδι (για έως 2 άτομα) από την τοποθεσία της ακινητοποίησης λόγω βλάβης μέχρι τον προορισμό ή μέχρι την κατοικία του εξουσιοδοτημένου οδηγού. Συνιστώμενα μέσα κυκλοφορίας:

  • Ταξί, όταν ο προορισμός απέχει λιγότερα από 50 km
  • Εισιτήριο τρένου α’ θέσης, όταν ο προορισμός απέχει μεταξύ 50 και 1.000 km
  • Αεροπορικό εισιτήριο θέσης economy, όταν ο προορισμός απέχει πάνω από 1.000 km

  ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
  ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ
  Τα έξοδα μετακίνησης για την παραλαβή της επισκευασμένης μοτοσυκλέτας από τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της ΚΤΜ καλύπτονται από το κέντρο εξυπηρέτησης της ΚΤΜ (προαναφερόμενα μέσα μεταφοράς). Εάν δεν είναι δυνατή η παραλαβή από τον οδηγό, μπορεί να ανατεθεί η μεταφορά προς τη διεύθυνση κατοικίας. Ωστόσο, το κέντρο εξυπηρέτησης της ΚΤΜ αποζημιώνει μόνο τα έξοδα που προκύπτουν από την ανεξάρτητη μετακίνηση του οδηγού για να παραλάβει το όχημα. Το υπόλοιπο ποσό πρέπει να καλυφθεί από τον οδηγό. Κατόπιν αιτήματος το Assistance Center της ΚΤΜ οργανώνει τη μεταφορά από μεταφορική εταιρεία ή επαγγελματική υπηρεσία παραδόσεων, η οποία ζητείται και πληρώνεται απευθείας από τον οδηγό. Όπως αναφέρεται και παραπάνω, τα έξοδα αποζημιώνονται εν μέρει μετά τη μεταφορά από το Assistance Center της ΚΤΜ. Αυτή η υπηρεσία παρέχεται μόνο στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Ακινητοποίηση λόγω βλάβης, βανδαλισμός, πυρκαγιά (τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό)
  • Απόπειρα κλοπής (μόνο στο εξωτερικό)

  ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΗ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ
  Εάν η επισκευή της μοτοσυκλέτας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός 4 ημερών μετά τη ρυμούλκηση στον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της ΚΤΜ, η μοτοσυκλέτα κατά τη διακριτική ευχέρεια του Assistance Center της KTM μεταφέρεται στον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της KTM στον τόπο κατοικίας του οδηγού (πολλαπλή μεταφορά). Αυτή η υπηρεσία παρέχεται μόνο στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Ακινητοποίηση λόγω βλάβης, βανδαλισμός, πυρκαγιά (τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό)
  • Απόπειρα κλοπής (μόνο στο εξωτερικό)

  Όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο KTM Mobility Service Folder:

  Download PDF

  *LIFETIME σημαίνει έως 60.000 km ή 8 έτη – ό,τι επιτευχθεί πρώτο – σε μονοκύλινδρα μοντέλα και, έως 80.000 km ή 8 έτη – ό,τι επιτευχθεί πρώτο – σε δικύλινδρα μοντέλα.

  ** ALB, AND, AUT, BEL, BIH, BGR, HRV, CYP, CZE, DNK (συμπεριλαμβανομένων των Νήσων Φερόες), EST, FIN, FRA (ευρωπαϊκά εδάφη, καθώς και η Ρεϋνιόν), FYROM, DEU, GRC, HUN, ISL, IRL, ITA, SMR, VAT, LVA, LTU, LUX, MLT, MCO, NLD, NOR, POL, PRT, ROU, SRB, RUS, MNE, Κοσσυφοπέδιο, SVK, SVN, ESP, SWE, CHE, LIE, TUR και GBR (ευρωπαϊκά εδάφη συμπεριλαμβανομένου του Γιβραλτάρ και των Αγγλονορμανδικών Νήσων).

  *** Για μονοκύλινδρα οχήματα: μέγ. 60.000 km ή 8 έτη, ό,τι επιτευχθεί πρώτο. Για δικύλινδρα οχήματα: μέγ. 80.000 km ή 8 έτη, ό,τι επιτευχθεί πρώτο
  **** Η κλοπή και η απόπειρα κλοπής καλύπτονται όταν το περιστατικό λαμβάνει χώρα στο εξωτερικό
  ***** Ισχύουν οι γενικοί όροι συναλλαγών του πρακτορείου ενοικίασης αυτοκινήτων