Junior Motocross MM-kilpailut Vantaalla

Elokuussa Vantaalla järjestettävä Junior Motocross MM-kilpailu tuo lajin harrastajat, moottoripyöräurheilun ystävät, perheet ja motoristit yhteen 26.-28.8.2022. Kilpailu käydään tutulla Vantaan Vauhtikeskuksen radalla, joka sijaitsee lähes Kehä 3:n varrella, vain 20 kilometrin päässä Helsingin keskustasta.

KTM on mukana viikonlopun tapahtumassa ja tarjoaa yleisölle esimerkiksi SX E 5 -minisähköcrossien koeajomahdollisuuden sekä ajovarusteiden vaihtopisteen.

Lyhyehköllä ja helpolla testiradalla nuoret kuskit pääsevät kokeilemaan KTM:n täyssähköisiä crossipyöriä. Testirata ja pyörät sopivat sekä ensikertalaisille, että jo lajia kokeilleille kuskeille. Kuskien ikähaarukka on noin 4-10 vuotta hieman kuskin koosta ja taidoista riippuen. Minimalistinen ääni madaltaa ensikertalaisten kokeilukynnystä ja eri tehoalueet mahdollistavat hauskan kokemuksen myös esimerkiksi jo polttomoottorilaitteisiin tottuneille kuskeille.

Ajovarusteiden vaihtopisteellä jokainen voi vaihtaa pieneksi jääneet varusteet sopivan kokoisiin. Vaihtopisteen tarkoitus on laittaa hyvä kiertämään, edistää kiertotaloutta ja tukea lajin harrastajia resursseista riippumatta.

Lippuja tapahtumaan on saatavilla RX Moton Helsingin myymälästä (Ruosilantie 14) tai Ticketmasterin verkkokaupasta.
 
Lisätietoja kilpailusta osoitteesta: https://juniormx2022.fi/