• KTM 1290 Super Adventure 2023

  zamenjajmo ključe!

 • Za vas imamo divjo ponudbo!

  Ne zamudite priložnosti in izkoristite KTM-ovo časovno omejeno ponudbo za drzne in neustrašne raziskovalce z bonusom v vrednosti 2.000 EUR pri zamenjavi motocikla. Prišel je čas, da se poslovite od svojih bledih voženj in se podate na bolj ekstremne pustolovščine osvajanja sveta s serijo KTM SUPER ADVENTURE – z ultimativnimi visokozmogljivimi terenskimi stroji za najbolj drzne popotnike. 

  VENDAR je pomembno poudariti, da je ta ponudba na voljo samo v omejenem času za vse, ki svoje staro kolo zamenjajo za model SUPER ADVENTURE. Če vas zanima, ukrepajte hitro in se za več podrobnosti obrnite na svojega lokalnega prodajalca KTM.

  KTM 1290 SUPER ADVENTURE S 2023

  KTM 1290 SUPER ADVENTURE S je vsestranski športni motocikel, ki daje vedeti, da avanturistična vožnja ne pomeni le ritje po blatu. Namenjen je tistim, ki ves dan uživajo v nizanju ovinkov na najnovejših visokotehnoloških strojih. Najnovejši okvir in vrhunsko polaktivno vzmetenje zagotavljata udobje in zaupanje, ki ju potrebujejo adrenalina željni avanturisti med premikanjem meja. Skupaj z inovativnimi voznikovimi asistenčnimi sistemi, kot je prilagodljivi tempomat, ta zmogljivi ulični avanturist s hitrostjo požira kilometre in vam še vedno pušča dovolj energije za napad, ko se pred vami znajde naslednji zahteven odsek. 

  • NAVOR: 138 Nm
  • VZMETENJE: WP SAT (polaktivna tehnologija)
  • PROSTORNINA REZERVOARJA: 23 l
  • MOČ V KW: 118 kW

  Če se to bere kot avantura po vašem okusu, zamenjajte svoj stari motocikel in zanj dobite veliko več denarja, kot ste pričakovali.

  KTM 1290 SUPER ADVENTURE R 2023

  V svetu zmogljivih potovalnikov KTM 1290 SUPER ADVENTURE R postavlja standard za resnično zmogljivost na vseh terenih. R pomeni Rally, kar vam pove vse, kar morate vedeti o njegovem DNK zapisu. Poleg neverjetnih 138 Nm navora je tu še vrsta drugih neverjetnih pripomočkov, katerih glavni namen je spretno premikanje po naravnih obrisih planeta pri vrtoglavih hitrostih. V kombinaciji s celotno zbirko elektronskih pripomočkov je ta stroj popoln paket za potovanja na dolge razdalje. 

  • NAVOR: 138 Nm
  • VZMETENJE: WP XPLOR-USD, Ø 48 mm
  • PROSTORNINA REZERVOARJA: 23 l
  • MOČ V KW: 118 kW

  Zdaj je to sanjsko potovanje, na katerega ste si vedno želeli, mogoče. Preprosto pripeljite svoj stari stroj, zanj dobite več, kot ste pričakovali, in se odpeljite z vrhunskim svetovnim popotnikom.

  * Akcija ZAMENJAJMO KLJUČE, v kateri za vaš rabljeni motocikel dobite 2.000 EUR več, je na voljo samo pod pogojem menjave (vozilo mora biti registrirano na kupca vsaj šest mesecev) in samo ob nakupu novih modelov KTM 1290 SUPER ADVENTURE S 2023, KTM 1290 SUPER ADVENTURE R 2023, KTM 1290 SUPER DUKE R ali KTM 1290 SUPER DUKE R EVO 2023. Akcija traja od 9. marca do razprodaje zalog in samo pri sodelujočih KTM prodajalcih. Izplačilo v gotovini ni možno. Vsaka stranka v enem letu lahko sodeluje samo enkrat.