• Pokaži svojo kreativnost

  Natečaj Oblikuj svojega DUKA

 •    ENTER NOW

  Design Your DUKE Contest

  Flex your creative muscles

  Flex your creative muscles

  Design Your DUKE Contest

  Oblikuj svojega DUKA

  S sodelovanjem na natečaju 'Oblikuj svojega Duka' celemu svetu pokaži svojo kreativnost! Zdaj imaš priložnost, da s povsem unikatnim dizajnom pravila oblikovanja postaviš na glavo. In kaj je pri tem najboljše? S pomočjo aplikacije Vectary 3D Studio boš lahko rezultat videl v tridimenzionalni obliki!

  Osvoji prvo mesto med DUKE oblikovalci! Kaj še čakaš? Zgrabi svinčnik, tablico, računalnik ali pametni telefon ter začni oblikovati svojega ultimativnega DUKA.

  Razumemo, da kot voznik DUKA preprosto moraš izstopati iz množice. Zato ti ponujamo priložnost za oblikovanje čisto svojega DUKA, katerega morda ne boš občudoval le v sanjah!

  In nagrada? Kot zmagovalec boš prejel novega KTM-a DUKE, svoj unikatni dizajn pa bosta na motor nalepila skupaj z Rokom Bagorošem. Po tem se bosta odpeljala na skupno vožnjo. Vse to se bo odvilo v okolju, v katerem bo zavrela tvoja oranžna kri: v rodnem kraju družine DUKE - Mattighofnu.

  Pridruži se zdaj!

  Sodeluj na tečaju in

  morda bo popolnoma nov KTM ravno tvoj

  4 preprosti koraki za začetek

   
  1. Naloži si predlogo
  2. Za ustvarjanje svojega 'READY TO RACE' KTM DUKE dizajna uporabi eno od predlog
  3. Za upodobitev tvojega KTM-a DUKE uporabi spodnjo aplikacijo Vectary 3D Studio
  4. Izvozi in deli tvoj DUKE dizajn na Instagramu s ključnikom #DESIGNYOURDUKECONTEST

  Pravila natečaja

   
  1. V eni objavi lahko pokažeš isti dizajn z različnih kotov
  2. Naložiš lahko poljubno število dizajnov
  3. Bodi potrpežljiv: zmagovalca bomo osebno obvestili do 21. julija 2022
  4. V svojem dizajnu ne smeš uporabljati registriranih blagovnih znamk (razen logotipa KTM)
  5. Za upodobitev svoje fotografije morate uporabiti aplikacijo Vectary 3D Studio App
  6. Za sodelovanje v natečaju šteje en dizajn na objavo

  Za inspiracijo sledi ključniku

  #DESIGNYOURDUKECONTEST

   

   

  Naloži in upodobi svoj dizajn

  Naj KTM Duke v tvojem dizajnu zaživi. Kako? Naloži tvoj dizajn v aplikacijo Vectary 3D Studio App, izberi fotografijo za ozadje, ga poljubno zasukaj in si oglej rezultat ustvarjalnega dela z različnih perspektiv ter izvozi fotografije. Za sodelovanje v natečaju upoštevaj spodnja navodila in objavi svoje dizajne na Instagramu z uporabo ključnika #DESIGNYOURDUKECONTEST.

  Potrebuješ pomoč pri uporabi aplikacije Vectary 3D Studio App? Poglej si videoposnetek na spodnji povezavi.

  Rok Bagoroš

  Tovarniški KTM stunt rider in DUKE ambasador Rok Bagoroš je uradni gostitelj natečaja 'Oblikuj svojega Duka'. Znan po svojih kaskaderskih šovih,  YouTube videoposnetkih in edinstvenih predelavah motorjev je kot rojen za ta natečaj. Zaradi svoje ustvarjalne žilice se ni obotavljal pridružiti izzivu in je že ustvaril nekaj dizajnov, da bi navdihnil vse ostale udeležence. Želite vedeti, ali vam bo uspelo? Sprejmite izziv in se pridružite tekmovanju!

  VECTARY 3D STUDIO

  Oblikovalska platforma Vectary, ki sta jo leta 2014 ustanovila Michal Koor (direktor) in Pavol Sovis (tehnični direktor), je dostopnost 3D oblikovanja omogočila vsem. Je edina spletna aplikacija, ki v brskalniku omogoča ustvarjanje tridimenzionalne vsebine skupaj z izkušnjo razširjene resničnosti. Te vsebine so deljive preko spleta na večini mobilnih naprav. Vse te rešitve podjetja Vectary so na voljo tudi za poslovne rešitve, prilagojene blagovnim znamkam in agencijam.

   

   

   

   

  POGOJI SODELOVANJA V SPLETNEM NATEČAJU

  Oblikuj svojega DUKA

  Organizator natečaja je KTM Sportmotorcycle GmbH, Stallhofnerstraße 3, 5230 Mattighofen (v nadaljevanju KTM). Več informacij o organizatorju je na voljo na www.ktm.com. Do udeležbe je upravičena vsaka fizična oseba, ki živijo v Evropi in je stara najmanj 18 let (udeleženci). Direktorji organizatorja in člani njihovih družin v natečaju ne smejo sodelovati. Sodelovanje ni pogojeno z nakupom izdelkov ali storitev organizatorja, razen veljavnega in vsaj za čas trajanja nagradne igre javno dostopnega Instagram profila in dostopa do interneta. S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci potrjujejo, da sprejemajo te pogoje.

   
  PRAVILA SODELOVANJA

  Udeleženci, katerih osebni podatki niso resnični, bodo izključeni iz sodelovanja. Prav tako bodo izključeni udeleženci, ki poskušajo manipulirati ali poskušajo manipulirati s postopkom udeležbe in/ali tekmovanjem in/ali drugače kršijo pogoje sodelovanja. Izključitev se lahko izvede tudi za nazaj in v tem primeru je potrebno že podeljeno nagrado vrniti.

   
  IZVEDBA NATEČAJA, OBVESTILO O NAGRADI

  Uspešno sodelovanje v natečaju in možnost zmage zahtevata objavo fotografije na svojem Instagram profilu z uporabo naslednjega ključnika (hashtaga): #DESIGNYOURDUKECONTEST. Natečaj se bo zaključil 21.6.2022. Zmagovalca bosta izbrala KTM-ova žirija in Rok Bagoroš, razglasitev pa bo 21.7.2022. Ob izpolnjevanju zgoraj navedenih pogojev bo nagrajenec obveščen preko neposrednega sporočila na Instagramu na profilu @ktm_official. Nagrada bo podeljena le, če zmagovalec sprejme obvestilo o zmagi v treh koledarskih dneh po tem, ko je KTM poslal obvestilo. V kolikor se zmagovalec v tem obdobju ne odzove, bo novi zmagovalec določen po že omenjenih kriterijih.

   
  NAGRADA
  • 1 KTM DUKE 2022*, 
  • komplet nalepk, oblikovan v zmagovalnem dizajnu, ter predaja motornega kolesa z nalepkami v KTM Motohall, Mattighofen, Avstrija** 
  • ter bon za KTM PowerParts v vrednosti 500 EUR

  Izplačilo nagrade v denarni protivrednosti ni mogoče.

  KTM ni odgovoren za morebitne davčne ali druge obveznosti, ki jih ima zmagovalec v državi prebivališča. Te obveznosti je zmagovalec dolžan poravnati v skladu z lokalnimi davčnimi pravili.

   

  PREDČASNA PREKINITEV IN SPREMEMBA NATEČAJA

  KTM si kadarkoli pridružuje pravico za prekinitev ali spremembo natečaja brez vnaprejšnje najave, v kolikor zaradi tehničnih ali drugačnih razlogov natečaj ne bi mogel biti izveden ali če je ogrožena pravičnost izbora. Sodelujoči zaradi tega niso upravičeni do nikakršnih zahtevkov.

   
  OSEBNE PRAVICE ZA FOTOGRAFIJE IN VIDEO MATERIAL

  Udeleženec soglaša, da njegov dizajn in objavo za namene natečaja lahko objavi KTM ali partner, ki ga KTM pooblasti za namene oglaševanja. To pooblastilo vključuje zlasti objavo na spletnih mestih in Instagram profilih KTM. Zmagovalec se strinja, da bo njegov komplet nalepk izdelal KTM in ga namestil na motocikel v KTM Motohall, Mattighofen, Avstrija, namestitev pa bo izvedena javno s sodelovanjem filmske in fotografske ekipe. To soglasje lahko kadar koli pisno prekličete. Takšen preklic velja za vse prihodnje objave, ne pa za prejšnje.

   
  ODGOVORNOST KTM-a

  KTM je odgovoren samo v primeru naklepa ali malomarnosti. To ne velja v primeru kršitve pogodbene obveznosti iz malomarnosti. Organizator ima odgovornost omogočiti pogoje, ki so ključni za izvedbo natečaja, katerim mora udeleženec zaupati. V tem primeru je KTM odgovoren za malomarnost, omejena na tipično in predvidljivo škodo. Za škodo, katere posledice so smrt, poškodba telesa ali zdravja, omejitev odgovornosti ne velja.

   

  UPORABA PODATKOV

  Osebni podatki udeležencev bodo uporabljeni samo za potrebe izvedbe natečaja, kot opisano v teh pogojih uporabe. Odgovornost za upoštevanje GDPR nosi zgoraj omenjeni organizator. S sodelovanjem v natečaju udeleženec daje pravice, da se njegovi podatki in njegov izdelek lahko uporabljajo tudi po koncu natečaja in to na spletnih straneh in družbenih platformah organizatorja, brez omejitve lokacije. To soglasje udeleženec lahko kadarkoli pisno prekliče preko e-pošte privacy@piereindustrie.at. Takšen preklic velja za vse prihodnje objave, ne pa tudi za objave, ki so nastale pred preklicem. Organizator se zavezuje, da bo s podatki, pridobljenimi v zvezi z izvedbo natečaja, skrbno ravnal. Obdelava in razkritje podatkov temelji na 6. odstavku, točke b uredbe GDPR.

  Organizator ni odgovoren za škodo, ki bi nastala zaradi napake, zamude in/ali prekinitev pri prenosu podatkov, tehničnih težav, nepravilne in/ali nepopolne vsebine, kot tudi zaradi izgube podatkov zaradi virusa. Odgovornost zaradi izključitve iz natečaja ali predčasne prekinitve: Organizator ima pravico izključitve sodelujočih iz natečaja, če manipulirajo natečaj in/ali kršijo pogoje uporabe ali moralna pravila in/ali drugače neprimerno poizkusijo zmagati v natečaju. Organizator lahko izključi udeležence brez predhodnega obvestila ter vzame nazaj nagrade ali jih po potrebi vrne. Ta natečaj ni sponzoriran, odobren ali na kakršenkoli drug način povezan reguliran s strani Instagrama oziroma povezan z njim. Udeleženec daje svoje podatke na voljo organizatorju, ob tem pa Instagram ne prevzema nobene odgovornosti za komponente tega natečaja. Organizator ne prevzema odgovornost do zmagovalca ali kakršnokoli izgubo ali škodo, ki bi nastala zaradi ali v zvezi z natečajem, obdelavo podatkov in nagrado. Celoten natečaj poteka v skladu z avstrijskim pravom, izključujoč kolizijske določbe. V kolikor eden od teh pogojev postane v celoti ali deloma neveljaven, preostanek pogojev ostane nespremenjen. Pravica do pravnih sredstev je izključena.

   

  *KTM DUKE 125, 390, 890, 890R; odvisno od ustreznega vozniškega dovoljenja

  **potovalne, namestitvene in transportne stroške krije zmagovalec. KTM teh stroškov ne krije