• KTM 1290 Super Adventure 2023

  LET'S TRADE KEYS!

 • Vi har ett galet erbjudande till dig!

  Missa inte chansen till KTM's tidsbegränsade erbjudande för djärva och orädda äventyrare. Det är dags att säga hejdå till halvtrist vardagskörning och dra ut på mer extrema resor över hela landet på en av KTM's SUPER ADVENTURE-modeller - de ultimata terräng-motorcyklarna för de modigaste av oss.

  MEN det är viktigt att betona att erbjudandet endast är tillgängligt under en begränsad tid för dem som byter in sin gamla motorcykel mot en SUPER ADVENTURE-modell. Så om du är intresserad bör du agera snabbt och kolla med din lokala KTM-återförsäljare för mer information.

  KTM 1290 SUPER ADVENTURE S 2023

  KTM 1290 SUPER ADVENTURE S är en sportig allrounder som verkligen är beviset för att äventyrskörning inte bara sker på grusvägar. Den är till för de som älskar att skära sig genom kurva efter kurva, dagarna i ända, på en maskin med den allra senaste tekniken. Det högteknologiska chassit och semi-aktiva fjädringen av högsta klass levererar den komfort och självkänsla som adrenalinsökande äventyrare jagar när de pressar sig själva till det yttersta. I kombination med innovativa förarhjälpmedel som adaptiv farthållare får du en urstark adventure-motorcykel som äter kilometer i ett rasande tempo och samtidigt ger dig ordentligt med energi, så att du har kraft att gasa på när nästa utmaning dyker upp.

  • VRIDMOMENT: 138 Nm
  • FJÄDRING: WP SAT (semi-aktiv teknik)
  • TANK: 23 l
  • KRAFT I KW: 118 kW

  Om det låter som en adventure-motorcykel för dig kan du byta in din gamla hoj och få mycket mer pengar för den än vad du hade räknat med.

  KTM 1290 SUPER ADVENTURE R 2023

  När det gäller att ta sig fram med massor av hästkrafter är det KTM 1290 SUPER ADVENTURE R som sätter standarden för äkta terrängkörning. R:et står för Rally, vilket väl säger allt du behöver veta om denna motorcykels DNA. Förutom det galna vridmomentet på 138 Nm har den en rad andra fantastiska egenskaper som gör den oöverträffad för att besegra världens naturliga konturer i hissnande hastigheter. Den har dessutom allt man kan tänka sig vad gäller körförbättrande elektronik, vilket gör R-modellen till den fulländade motorcykeln för långfärder.

  • VRIDMOMENT: 138 Nm
  • FJÄDRING: WP XPLOR-USD Ø 48 mm
  • TANK: 23 l
  • KRAFT I KW: 118 kW

  Nu har du drömresan inom räckhåll. Ta med din gamla hoj till en återförsäljare, få ett bättre pris för den än du hade väntat dig och kör därifrån på en välutrustad adventure-motorcykel.

  * LET'S TRADE KEYS-bonusen till ett värde av 20 000 kronor utöver inbytespriset för din gamla motorcykel gäller enbart i samband med inbyte (fordonet ska ha varit registrerat på köparen i minst 6 månader) och enbart vid köp av en ny KTM 1290 SUPER ADVENTURE S 2023, KTM 1290 SUPER ADVENTURE R 2023, KTM 1290 SUPER DUKE R eller KTM 1290 SUPER DUKE R EVO 2023. Kampanjen gäller från den 9 mars och så länge lagret räcker och enbart hos deltagande KTM-återförsäljare. Ej kontant betalning. Erbjudandet gäller en gång per kund.