• Visa upp din kreativitet

  TÄVLING: DESIGN YOUR DUKE

 •    ENTER NOW

  Design Your DUKE Contest

  Flex your creative muscles

  Flex your creative muscles

  Design Your DUKE Contest

  DESIGN YOUR DUKE CONTEST

  Visa världen din DUKENESS genom tävlingen DESIGN YOUR DUKE! Skriv om regelboken med en 100% original design - skapad av dig! Det bästa är att du kunde se slutresultatet tack vare Vectary 3D Studio!

  Inta din rättmätiga plats högst upp på prispallen för DUKE DESIGNERS! Så vad väntar du på? Ta en penna, en platta, en dator eller en telefon och börja designa din dröm-DUKE. 

  Som DUKE-förare vet vi hur viktigt det är att sticka ut i mängden. Därför ger vi dig chansen att designa den ultimata KTM DUKE-hojen och se din design i verkligheten. 

  Om det är din design som imponerar mest – och om Rok godkänner den – vinner du:

  Vad får du? Vinnaren får en ny KTM DUKE och tillsammans med vår värd Rok Bagoros applicerar du ditt egendesignade stickerskit på hojen.  Sedan hoppar ni på och kör några varv tillsammans. Allt detta i en omgivning som kommer att få ditt orangea blod att koka: DUKE-familjens hemstad Mattighofen.

  Delta nu!

  Delta i tävlingen för din chans

  att vinna en helt ny KTM

  4 enkla steg för att delta

   
  1. Ladda ner designmallen
  2. Använd mallarna för att skapa din alldeles egna - READY TO RACE - KTM DUKE-design
  3. Använd Vectary 3D Studio nedan för att ladda upp och se din design på en 3D KTM DUKE-modell
  4. Spara bilderna och dela din DUKE-design på Instagram med hashtaggen #DESIGNYOURDUKECONTEST

  Tävlingsregler

   
  1. Du kan använda flera bilder från olika vinklar av din design i ett och samma bidrag
  2. Du kan ladda upp hur många designer du vill
  3. Ta det lugnt, vinnaren kommer att kontaktas personligen av oss den 21a juli 2022
  4. Du får inte använda logotyper för registrerade varumärken (förutom KTM-logotypen) i din design
  5. Du måste använda Vectary 3D Studio-appen nedan för att skapa din bild
  6. Endast en design per inlägg kan räknas som bidrag

  Följ hashtagen för inspiration

  #DESIGNYOURDUKECONTEST

   

   

  ladda upp och se din design

  Skapa din individuella KTM DUKE-design. Hur fungerar det? Ladda enkelt upp din design till Vectary 3D Studio-appen, välj en bakgrundsbild, flytta runt och se ditt resultat från olika vinklar och spara sedan bilderna. För att delta i tävlingen, följ tävlingsreglerna (som nämns ovan) och publicera dina designer på Instagram med hashtaggen #DESIGNYOURDUKECONTEST

  Behöver du hjälp att använda Vectary 3D Studio App? Se instruktionsfilmen genom att klicka nedan

  Rok Bagoroš

  KTM's Factory stuntförare och DUKE-ambassadör Rok Bagoros är er värd för den officiella KTM "Design your DUKE Contest". Känd för sina stuntshower, YouTube-videor och unika motorcykelbyggen med sin individuella design, passar han perfekt för denna tävling. Kreativ som han är, tvekade han inte att gå med i utmaningen och har redan skapat några designer för att inspirera andra. Kan du göra detsamma? Utmana dig själv genom att vara med i vår tävling!

  VECTARY 3D STUDIO

  Vectary, som grundades 2014 av Michal Koor (VD) och Pavol Sovis (utvecklingsansvarig), är en designplattform som hjälper till att göra 3D-designsskapandet tillgängligt för alla. Det är den enda webbläsarbaserade plattformen som ger möjlighet till skapande av 3D-designinnehåll och Augmented Reality (AR)-upplevelser som kan delas över webben och på de flesta mobila enheter. Vectarys Business-team tillhandahåller också skräddarsydda 3D- och AR-lösningar för varumärken och byråer.

   

   

   

   

  VILLKOR FÖR ONLINE-TÄVLING

  TÄVLING: DESIGN YOUR DUKE

  Tävlingsorganisatör är KTM Sportmotorcycle GmbH, Stallhofnerstraße 3, 5230 Mattighofen (nedan "KTM").  Mer information om KTM kan du läsa på www.ktm.com. Alla fysiska personer som är bosatta i Europa och är minst 18 år är berättigad att delta ("deltagare"). Arrangörens direktörer och deras familjer är uteslutna från deltagande. För deltagande krävs inget köp av varor/tjänster från arrangören. Vad som krävs är ett giltigt och ett, åtminstone under tävlingens varaktighet, offentligt Instagramkonto och internetåtkomst. Genom att delta i tävlingen bekräftar deltagarna att de accepterar dessa villkor.

   
  REGLER FÖR DELTAGANDE

  Deltagare vars personliga uppgifter inte är äkta kommer att uteslutas från deltagande. På samma sätt kommer deltagare som försöker manipulera eller försöker manipulera deltagandeprocessen och/eller tävlingen och/eller på annat sätt bryter mot villkoren för deltagande att uteslutas. Uteslutningen kan också göras i efterhand och alla priser som redan har getts i detta fall kan återkrävas.

   
  TÄVLINGENS GENOMFÖRANDE, MEDDELANDE OM PRIS:

  För deltagande i tävlingen och chansen att vinna krävs att du lägger upp ett foto i ditt Instagram-flöde samt använder följande hashtag: #DESIGNYOURDUKECONTEST. Tävlingen avslutas den 21a juni 2022. Vinnaren utses av en KTM-jury och Rok Bagoroš och tillkännages den 21a juli 2022. Förutsatt att ovannämnda villkor är uppfyllda kommer vinnaren att meddelas via direktmeddelande på Instagram från profilen @ktm_official. Priset kommer endast att delas ut om vinnaren svarar och accepterar vinstmeddelandet inom tre kalenderdagar efter att KTM har skickat meddelandet. Om inget godkännande av priset har gjorts av vinnaren inom denna tidsperiod kommer en ny vinnare att väljas ut på grundval av ovan nämnda kriterier.

   
  PRIS
  • 1st KTM DUKE 2022*
  • Ett dekalkitt utformat i den vinnande designen, överlämnande av motorcykeln och applicering av dekalkittet i KTM Motohall, Mattighofen, ÖSTERRIKE**
  • En värdecheck på 500 euro för KTM PowerParts

  Pris i kontanter eller utbyte av priset är inte möjligt.

  KTM ansvarar inte för eventuella nationella skatterättsliga eller andra konsekvenser i form av avgifter i samband med mottagande av priset. Sådana avgifter eller skatter berör enbart vinnaren och hans eller hennes nationella skattemyndigheter.

   

  TIDIGARELAGT AVSLUT OCH FÖRÄNDRING AV TÄVLINGEN: 

  KTM förbehåller sig rätten av avsluta eller förändra tävlingens regler när som helst utan tidigare förvarning, om det av tekniska eller andra skäl inte kan garanteras att en rättvis tävling kan genomföras. Deltagare har ingen rätt till fordran på grund av detta.

   
  PERSONLIGA RÄTTIGHETER FÖR FILM OCH FOTON:

  Deltagaren samtycker till att dennes design och inlägg kommer att publiceras för tävlingens syften, kan komma att publiceras av KTM eller av en partner på uppdrag av KTM i reklamsyfte. I synnerhet inkluderar detta tillstånd publicering på KTM:s webbplatser och Instagram-profiler. Vinnaren samtycker till att dennes dekalkitt kommer att produceras av KTM och appliceras på motorcykeln på KTM Motohall, Mattighofen, ÖSTERRIKE, denna applicering kommer att göras offentligt med deltagande av ett filmteam. Detta samtycke kan när som helst återkallas skriftligen. Sådan återkallelse gäller alla framtida publikationer, men inte tidigare.

   
  KTM:S ANSVAR:

  KTM är ansvarig enbart för handlingar utförda med uppsåt eller grov oaktsamhet. Detta gäller inte i fall av oaktsam överträdelse av en väsentlig avtalsförpliktelse. Dessa skyldigheter är avgörande för tävlingens genomförande, och deltagarna kan således lita på att de uppfylls. I detta fall är KTM:s ansvar vid oaktsamhet begränsad till normala skador som borde ha kunnat förutses. Ansvarsbegränsningen gäller inte vid fara för livet eller kroppsskador.

   

  ANVÄNDNING AV DATA:

  Deltagarnas personuppgifter kommer enbart att användas i samband med tävlingen, vilket beskrivs i dessa tävlingsvillkor. Den ansvarsskyldiga parten vad gäller GDPR är organisatören av tävlingen som beskrivs ovan. Genom att delta i tävlingen ger deltagaren organisatören en icke-exklusiv, territoriellt obegränsad rätt att reproducera bidragen på webbsidan och på organisatörens sociala medier utan ersättning även efter tävlingens avslutande. Detta godkännande kan när som helst återkallas skriftligen med ett email till privacy@piererindustrie.at. Ett sådant återkallande gäller alla framtida publiceringar, men inte tidigare publiceringar. Organisatören åtar sig att på ett ansvarsfullt vis behandla de data som mottas i samband med tävlingen. Behandling och vidarebefordring av data baseras på Artikel 6, stycke 1, led b i GDPR. 

  Organisatören är inte ansvarig för skador som orsakas av fel, försening och/eller avbrott i dataöverföring, tekniska fel, inkorrekt och/eller ofullständigt innehåll såväl som virusrelaterade förluster eller radering av data. Uteslutande ur tävlingen, tidigarelagt avslut, ansvarsskyldighet: Organisatören förbehåller sig rätten att diskvalificera deltagare som manipulerar tävlingen och/eller bryter mot tävlingens villkor eller mot god tävlingsanda och/eller på annat sätt på otillbörligt vis försöker vinna tävlingen och avbryta tävlingen utan tidigare förvarning, eller återkalla priser utan tidigare förvarning, och att återkräva dem vid behov. Denna tävling är inte sponsrad, administrerad och får inte på något sätt stöd av Instagram. Deltagaren gör sin information tillgänglig för organisatören och Instagram åtar sig inga skyldigheter för denna tävling. Organisatören åtar sig inget ansvar för vinnaren för någon som helst förlust eller skada som uppstår i samband med tävlingen, databehandling eller priset. Hela tävlingen styrs av österrikisk lag, utan beaktande av lagvalsregler. Skulle ett av dessa villkor vara eller bli helt eller delvis ogiltiga, ska giltigheten av resterande villkor förbli opåverkade av det. Regressrätt är undantagen.

  *KTM DUKE 125, 390, 890, 890R beroende på körkortsbehörighet

  **kostnader för resor, logi och leverans/transfer betalas av vinnaren och täcks inte av KTM