• KTM 1290 Super Adventure 2023

  LET'S TRADE KEYS!

 • Vi har et vilt tilbud til deg!

  Gå ikke glipp av KTMs tidsbegrensete tilbud til fryktløse eventyrere om å få 20 000 kroner i tillegg til innbytteverdien. Tiden er inne for å si farvel til halvkjedelig hverdagskjøring og dra ut på mer ekstreme oppdagelsesreiser i hele verden på en av KTMs SUPER ADVENTURE-modeller – de ultimate, terrenggående muskelbuntene til de modigste av oss.

  MEN det er viktig å understreke at tilbudet bare gjelder en begrenset periode, for de som bytter inn den gamle motorsykkelen mot en SUPER ADVENTURE-modell. Hvis du er interessert, bør du være rask og ta kontakt med din lokale KTM-forhandler for å få mer informasjon.

  KTM 1290 SUPER ADVENTURE S 2023

  KTM 1290 SUPER ADVENTURE S er en sporty allrounder, som tydelig understreker at adventure-kjøring ikke bare foregår på grusveier. Det er for dem som elsker å skjære seg gjennom svinger dag ut og dag inn, på en maskin med den nyeste teknologien. Det høyteknologiske chassiset og den førsteklasses, semiaktive fjæringen leverer den komforten og selvtilliten som adrenalinsøkende eventyrere lengter etter når de presser seg til det ytterste. I kombinasjon med innovative førerhjelpemidler som adaptiv cruisekontroll, får du en imponerende sterk adventure-motorsykkel som eter kilometer i et rasende tempo og samtidig gir deg nok energi i reserve til å gi gass når det dukker opp nye utfordringer.

  • MOMENT: 138 Nm
  • FJÆRING: WP SAT (semiaktiv teknikk)
  • TANK: 23 l
  • KRAFT I KW: 118 kW

  Hvis dette høres ut som en adventure-motorsykkel for deg, kan du bytte inn den gamle sykkelen og få mye mer penger for den enn du hadde regnet med.

  KTM 1290 SUPER ADVENTURE R 2023

  Når det handler om å ta seg fram ved hjelp av enorme mengder hestekrefter, er det KTM 1290 SUPER ADVENTURE R som setter standarden for ekte terrengkjøring. R-en står for Rally, som sier alt du trenger å vite om DNA-et til denne sykkelen. I tillegg til det vanvittige dreiemomentet på 138 Nm har den flere andre fantastiske egenskaper som gjør den perfekt til å håndtere klodens naturlige konturer i enorme hastigheter. Dessuten er den utstyrt med et komplett sett kjøreforbedrende elektronikk, som gjør R-modellen til den fullendte maskinen til langturskjøring.

  • MOMENT: 138 Nm
  • FJÆRING: WP XPLOR-USD, Ø 48 mm
  • TANK: 23 l
  • KRAFT I KW: 118 kW

  Nå har du drømmereisen din innen rekkevidde. Ta med den gamle sykkelen din til forhandleren, få en bedre pris enn du hadde forventet deg, og dra derfra på en kompetent globetrotter.

  * LET'S TRADE KEYS-bonusen til en verdi av 20 000 kroner i tillegg til innbytteprisen for den brukte motorsykkelen din, gjelder kun i forbindelse med innbytte (kjøretøyet skal ha vært registrert på kjøperen i minst 6 måneder) og kun ved kjøp av en ny KTM 1290 SUPER ADVENTURE S 2023, KTM 1290 SUPER ADVENTURE R 2023, KTM 1290 SUPER DUKE R eller KTM 1290 SUPER DUKE R EVO 2023. Kampanjen gjelder fra 9. mars, så lenge lageret rekker og gjelder kun hos KTM-forhandlere som deltar i kampanjen. Kontant betaling er ikke mulig. Tilbudet gjelder én gang per kunde og år.