• Fleks de kreative musklene

  Konkurranse: Design Your DUKE

 •    ENTER NOW

  Design Your DUKE Contest

  Flex your creative muscles

  Flex your creative muscles

  Design Your DUKE Contest

  Konkurranse: Design Your DUKE

  Vis verden talentet ditt i konkurransen DESIGN YOUR DUKE! Nå har du mulighet til å lage reglene selv med en helt unik originaldesign – utformet av deg! Og det aller beste? Du kan se det endelige resultatet i metallet takket være Vectary 3D Studio!

  Sikt deg inn mot førsteplassen på DUKE DESIGNER-pallen! Hva venter du på? Finn frem penn, nettbrett, laptop eller mobil og begynn å designe din ultimate DUKE. 

  Vi vet hvor viktig det er for en DUKE-rytter å skille seg ut i mengden. Derfor gir vi deg muligheten til å designe den ultimate KTM DUKE og se den i virkeligheten. 

  Hva får du? Som vinner får du en ny KTM DUKE, som du sammen med selveste Rok Bagoros får dekorere med klistremerkesettet du har designet. Etterpå hopper dere rett på sykkelen for å ta noen æresrunder. Alt sammen i omgivelser som vil få det til å koke i det oransje blodet ditt, nemlig i DUKE-familiens hjemby Mattighofen.

  Registrer deg nå!

   

  Bli med i konkurransen og få mulighet til å

  vinne en flunkende ny KTM!

   

  4 enkle trinn for å bli med

   
  1. Last ned designmalen
  2. Bruk malene til å designe en helt egen – READY TO RACE – KTM DUKE-design
  3. Bruk Vectary 3D Studio under til å laste opp og foreslå din design på en 3D KTM DUKE-modell
  4. Eksporter og del din DUKE-design på Instagram med emneknaggen #DESIGNYOURDUKECONTEST

  Konkurranseregler

   
  1. Du kan bruke flere bilder fra ulike vinkler av designen i ett og samme bidrag
  2. Du kan laste opp så mange designer som du ønsker
  3. Vær tålmodig: Vinneren vil bli kontaktet personlig av oss 21. juli 2022
  4. Det er ikke tillatt å bruke logoer til registrerte varemerker (unntatt KTM-logoen) i designen
  5. Du må bruke appen Vectary 3D Studio under, til å utforme bildet
  6. Kun én design per innlegg gjelder som bidrag

  Følg emneknaggen for å få inspirasjon!

  #DESIGNYOURDUKECONTEST

   

   

  laste opp og foreslå din design

  La din personlige KTM DUKE-design komme til liv. Hvordan fungerer det? Last opp designen i appen Vectary 3D Studio, velg bakgrunnsbilde, roter og vis resultatet fra ulike vinkler og eksporter bildene. For å delta i konkurransen følger du konkurransereglene (se over) og poster designene på Instagram med emneknaggen #DESIGNYOURDUKECONTEST

  Trenger du hjelp med appen Vectary 3D Studio? Se instruksjonsvideoen ved å klikke på knappen under.

  Rok Bagoros

  KTM Factory-stuntkjører og DUKE-ambassadør Rok Bagoroš besøker den offisielle KTM-konkurransen "Design your DUKE". Han er kjent for sine stuntshow, YouTube-videoer og unike motorsykkelkonstruksjoner med personlig design, og passer perfekt til denne kampanjen. Med så mye kreativitet i bagasjen takket han straks ja til utfordringen, og har allerede laget noen designer som kan inspirere alle de andre deltakerne. Lurer du på om du også kan klare det? Ta utfordringen og bli med i konkurransen!

  VECTARY 3D STUDIO

  Vectary ble etablert i 2014 av Michal Koor (adm.dir.) og Pavol Sovis (IT-sjef), og er en designplattform som har som mål å gjøre 3D-innhold tilgjengelig for alle. Dette er den eneste nettleserbaserte plattformen som tillater utforming av 3D-designinnhold og opplevelser i utvidet virkelighet (AR), som kan deles på nettet og i de fleste mobile enhetene. Vectary for Business team tilbyr også skreddersydde 3D- og AR-løsninger for varemerker og byråer.

   

   

   

   

  VILKÅR FOR NETTKONKURRANSE

  Konkurranse: Design Your DUKE

  Arrangør av konkurransen er KTM Sportmotorcycle GmbH, Stallhofnerstraße 3, 5230 Mattighofen, Østerrike (heretter kalt «KTM»). Mer informasjon om KTM finnes på www.ktm.com. Alle personer som bor i Europa og er minst 18 år kan delta ("deltakere"). Ledere og andre ansatte hos arrangøren, deres familiemedlemmer og personer som er involvert i organiseringen av konkurransen kan ikke delta. Deltakelse i konkurransen krever ingen kjøp av varer eller tjenester, men deltakerne må ha en gyldig og offentlig Instagram-konto og tilgang til Internett. Ved å delta i konkurransen bekrefter deltakerne at de godtar disse vilkårene. 

   
  KONKURRANSEREGLER

  Deltakere som oppgir feilaktige personopplysninger vil bli utestengt fra konkurransen. Det samme vil deltakere som forsøker å manipulere deltakerprosessen og/eller konkurransen og/eller på annen måte bryter vilkårene for deltakelse. Utestengning kan skje i etterkant og en eventuell premie kan tilbakekalles.

   
  GJENNOMFØRING AV KONKURRANSEN, VARSEL OM PREMIETILDELING

  For å kunne delta i konkurransen og ha en sjanse til å vinne, må deltakeren legge ut et bilde i Instagram-feeden sin med følgende emneknagger: #DESIGNYOURDUKECONTEST. Konkurransen avsluttes den 21. juni 2022. En KTM-jury og Rok Bagoroš plukker ut en vinner, som annonseres etter 21.07.2022. Forutsatt at de ovennevnte vilkårene er fulgt, vil vinneren bli varslet via direktemelding på Instagram fra profilen @ktm_official. For å innkassere premien, må vinneren svare på varselet innen tre kalenderdager fra KTM har sendt det. Hvis vinneren ikke svarer på varselet i løpet av denne perioden, vil det bli utpekt en ny vinner ut fra ovennevnte kriterier.

   
  PREMIE
  • 1 KTM DUKE 2022*
  • Stylet med vinnerdesignet og overlevert i KTMs Motohall, Mattighofen, ØSTERRIKE** 
  • En verdisjekk verdt 500 euro for KTM PowerParts

  Premien kan ikke veksles inn i kontanter.

  KTM er ikke ansvarlig for skatter, avgifter eller andre forpliktelser som eventuelt påløper i landet der premievinneren er bosatt. Slike forpliktelser, skatter eller avgifter er en sak mellom vinneren og skattemyndighetene i landet der vinneren er bosatt.

   

  AVBRUDD ELLER ENDRINGER I KONKURRANSEN

  KTM forbeholder seg retten til å avbryte konkurransen eller endre konkurransevilkårene når som helst og uten forutgående varsel, dersom konkurransen av tekniske eller andre årsaker ikke kan gjennomføres som planlagt eller fremstår som urettferdig. Dette vil ikke medføre at deltakerne har noen gyldige krav mot arrangøren.

   
  RETTIGHETER TIL INNSENDT VIDEO OG BILDE

  Deltakeren samtykker i at video og bilder som offentliggjøres som en del av konkurransen kan bli brukt til markedsføringsformål av KTM eller KTMs samarbeidspartnere. Dette samtykket gjelder særlig offentliggjøring på KTMs nettsteder og Instagram-profiler. Samtykket kan når som helst trekkes tilbake i et skriftlig varsel. Tilbaketrekkingen av samtykket vil gjelde for all fremtidig bruk, men ikke for tidligere bruk.

   
  KTMs ANSVAR

  KTM er kun ansvarlig ved forsettlige eller grovt uaktsomme avtalebrudd, og ikke ved uaktsomme avtalebrudd. Dette er forpliktelser som er avgjørende for at konkurransen skal kunne gjennomføres, og derfor kan deltakeren stole på at de oppfylles. I dette tilfellet er KTMs ansvar ved uaktsomhet begrenset til typiske skadevirkninger som burde vært forutsett. Ansvarsbegrensningen gjelder ikke for skade på liv, helse eller kropp.

   

  BRUK AV PERSONOPPLYSNINGER

  Deltakernes personopplysninger vil bare bli brukt til konkurranseformål, som beskrevet i konkurransevilkårene. Behandlingen av personopplysninger skjer i henhold til EUs personvernforordning («GDPR»), og behandlingsansvarlig er ovennevnte arrangør av konkurransen. Ved å delta i konkurransen gir deltakeren arrangøren en ikke-eksklusiv, geografisk uavgrenset rett til å reprodusere innleggene på nettstedet og i arrangørens kanaler i sosiale medier, uten godtgjørelse og også etter at konkurransen er avsluttet. Dette samtykket kan når som helst trekkes tilbake ved at deltakeren sender en e-post til privacy@piererindustrie.at. Tilbaketrekkingen av samtykket vil gjelde for all fremtidig bruk, men ikke for tidligere bruk. Arrangøren skal utvise forsiktighet i behandlingen av personopplysninger som er samlet inn i forbindelse med gjennomføringen av konkurransen. Behandling og videreformidling av personopplysningene skjer i samsvar med artikkel 6 nummer 1 bokstav b i GDPR. 

  Arrangøren er ikke ansvarlig for skader forårsaket av feil, forsinkelser og/eller avbrudd i dataoverføring, tekniske feil, feilaktig og/eller ufullstendig innhold eller tap eller sletting av data som skyldes virus. Utestengelse fra konkurransen, avbrudd, ansvar: Arrangøren forbeholder seg retten til å diskvalifisere deltakere som manipulerer konkurransen og/eller bryter vilkårene eller unnlater å vise god folkeskikk og/eller på annen måte prøver å vinne konkurransen på uærlig vis, og til å avbryte konkurransen eller om nødvendig tilbakekalle premien, uten forutgående varsel. Konkurransen er ikke på noen måte sponset, støttet eller  administrert av eller i samarbeid med Instagram. Deltakeren gjør opplysningene sine tilgjengelige for arrangøren, og Instagram har ikke noe ansvar for elementer i konkurransen. Arrangøren påtar seg ikke noe ansvar overfor vinneren for noen form for tap eller skade forbundet med konkurransen, behandlingen av personopplysninger og bruken av premien. Konkurransen er i sin helhet regulert av østerriksk lov, med unntak for bestemmelser fra internasjonal privatrett. Selv om en av bestemmelsene  avtalen skulle bli kjent helt eller delvis ugyldig, vil de resterende bestemmelsene fremdeles gjelde. Retten til regress er unntatt.

  *KTM DUKE 125, 390, 890, 890R avhengig av førerbevis

  **KTM dekker ikke utgifter til reise, innkvartering og levering/frakt, og disse må besørges av vinneren selv.