KTM 2+2 UITGEBREIDE GARANTIE VOOR KTM'S GROTE V-TWIN POWER

EXTRA 24 MAANDEN GARANTIE*

 

GENIET NOG MEER VAN HET GROTE V-TWIN-VERMOGEN VAN KTM MET ONZE UITGEBREIDE GARANTIEAANBIEDING.

 

Of je nu met de semi-actieve WP-vering van de KTM 1290 SUPER R EVO door een prachtig stel bergbochten scheurt of de radargestuurde Active Cruise Control van de KTM 1290 SUPER ADVENTURE S volledig benut, het laatste wat je wilt doen is de garantieperiode van je trots aftellen.  

Daarom komen alle modellen vanaf het 1290-platform, of je nu kiest voor lease, financiering via KTM FINANCE of de traditionele aankoop van je volgende droommotor, in aanmerking voor een extra verlengde garantie van twee jaar, waardoor de fabrieksgarantie in totaal vier jaar bedraagt en LC8-fans extra gemoedsrust krijgen.

Om in aanmerking te komen voor de garantieverlenging van 24 maanden, moeten eigenaren de motorfiets op de aangegeven intervallen laten onderhouden bij een erkende KTM-dealer, zoals aangegeven in de gebruikershandleiding.

 

  • KTM 1290 SUPER DUKE R EVO
  • KTM 1290 SUPER DUKE R
  • KTM 1290 SUPER DUKE GT
  • KTM 1290 SUPER ADVENTURE S
  • KTM 1290 SUPER ADVENTURE R
  • KTM 1290 SUPER DUKE RR

 

 

KTM 1290 SUPER DUKE SERIE

2 + 2 warranty

2 + 2 warranty

2 + 2 warranty

 

KTM 1290 SUPER ADVENTURE SERIE

2 + 2 warranty

* Voorwaarden en bepalingen zijn van toepassing. Met de in de tijd beperkte aanbieding "2+2 GARANTIEUITBREIDING" wordt de garantie met 24 maanden verlengd bij aankoop van een van de volgende nieuwe KTM-modellen - KTM 1290 SUPER DUKE R/EVO, KTM 1290 SUPER DUKE GT, KTM 1290 SUPER ADVENTURE S/R. Deze aanbieding geldt voor de aankoop van een van bovenstaande motorfietsen, ongeacht het modeljaar. Deze garantie combineert de standaard KTM-fabrieksgarantie van twee jaar met een KTM-fabrieksgarantie-uitbreiding van 24 maanden. Er is geen verdere garantie-uitbreiding van een andere aanbieding van toepassing. Garantie is alleen geldig op basis van een volledige en op tijd uitgevoerde servicebeurt bij een erkende KTM-dealer. Alleen bij deelnemende KTM-dealers en zolang de voorraad strekt. Geen restitutie mogelijk. Aanbod geldig tot 31.12.2023.  

 

KTM UITGEBREIDE GARANTIE

ZORGELOOS VOOR EEN LEVENSLANG

MEER INFORMATIE