KTM 2020 Street Power Deals

KTM Power Deals Street 1200x1200 (1_1) Key Visual

Bánj keményebben a gázzal és gyengédebben a pénztárcáddal ezen a nyáron! Sprórolj meg akár 495000 forintot.

Megnyíltak az utak, szabaddá vált az utazás, a KTM pedig a legjobb módon támogat, hogy számodra még élvezetesebb legyen a motorozás. A hivatalos KTM-márkakereskedőknél kiállított ragyogó új gépek most könnyebben elérhetők, mint valaha, köszönhetően a nyári Power Deals akciónak, mellyel 495000 forintot takaríthatsz meg egy vásárlásával.

Természetesen ezt a megtakarítást akár zsebre is teheted, de a KTM PowerParts széles kínálata és a KTM PowerWear kompromisszumot nem ismerő termékei révén a megspórolt összeget az új géped testreszabására is költheted, vagy egy ragyogó új szettel kényeztetheted saját magadat.

Az ajánlat az akcióban részt vevő KTM-márkakereskedőknél 2020. 12. 31-ig érhető el, vagy amíg a készlet tart. Foglalj online tesztvezetés-időpontot vagy találd meg itt a legközelebbi márkakereskedőt. Javasoljuk, hogy látogatás előtt vedd fel a kapcsolatot a kereskedéssel, és érdeklődj az éppen érvényes nyitva tartásról, valamint az akcióban elérhető modellekről.

 

powerdeal-hu-09

powerdeal-hu-08

powerdeal-hu-07

powerdeal-hu-06

powerdeal-hu-05

powerdeal-hu-04

powerdeal-hu-03

powerdeal-hu-02

powerdeal-hu-01

A megadott fogyasztási értékek a közúti közlekedésre alkalmas, széria állapotú járművekre vonatkoznak. 

Az illusztrációkon látható járművek egyes részleteikben eltérhetnek a sorozatgyártású modellektől, valamint néhány képen a felár ellenében elérhető opcionális kiegészítők szerepelnek. A készlettel, megjelenéssel, szolgáltatásokkal, méretekkel és tömeggel kapcsolatos információk nem kötelező érvényűek, emellett előfordulhatnak hibák, például nyomdai, tördelési és/vagy gépelési hiba; ezek az adatok előzetes bejelentés nélkül változhatnak. Figyelem! A modellspecifikációk országonként eltérőek lehetnek.

Márkakereskedés keresése

KERESKEDőK