KTM 2+2 KITERJESZTETT GARANCIA A KTM NAGY V-KETTESEIRE

TOVÁBBI 24 HÓNAP GARANCIA*

 

ÉLVEZZE A KTM NAGY V-KETTESEINEK TELJESÍTMÉNYÉT MÉG TOVÁBB KITERJESZETT GARANCIA AJÁNLATUNKKAL.

 

Akár a KTM 1290 SUPER R EVO félaktív WP felfüggesztését élvezi egy gyönyörű hegyi szerpentinen, akár a KTM 1290 SUPER ADVENTURE S radarral támogatott aktív sebességtartó rendszerét használja ki, az utolsó dolog, amit szeretne az, hogy visszaszámolja büszkesége és öröme garanciális idejét.

Ennek köszönhetően a 1290-es platform minden modellje - akár lízingelte, akár a KTM FINANCE-on keresztül finanszírozta, akár hagyományos módon megvásárolta álommotorját - jogosult az extra, kétéves kiterjesztett garanciára, amely összesen négy évre növeli a gyártói garanciát, ezzel extra nyugalmat biztosít az LC8-rajongóknak.

A 24 hónapos kiterjesztett garancia előnyeinek kihasználásához a tulajdonosoknak a használati útmutatóban leírtak szerint megadott időközönként a hivatalos KTM-márkaszervizbe kell vinniük motorkerékpárjukat.

 

  • KTM 1290 SUPER DUKE R EVO
  • KTM 1290 SUPER DUKE R
  • KTM 1290 SUPER DUKE GT
  • KTM 1290 SUPER ADVENTURE S
  • KTM 1290 SUPER ADVENTURE R
  • KTM 1290 SUPER DUKE RR

 

 

KTM 1290 SUPER DUKE-SOROZAT

2 + 2 GARANCIA

2 + 2 GARANCIA

2 + 2 GARANCIA

 

KTM 1290 SUPER ADVENTURE-SOROZAT

2 + 2 GARANCIA

* Felhasználói feltételek és körülmények. A "2+2 KITERJESZTETT GARANCIA" használatával a garanciaidő 24 hónappal meghosszabbodik a következő KTM modellek megvásárlása esetén: KTM 1290 SUPER DUKE R/EVO, KTM 1290 SUPER DUKE GT, KTM 1290 SUPER ADVENTURE S/R. Az ajánlat a fenti motorkerékpárok valamelyikének megvásárlása esetén érvényes, a modellévtől függetlenül. Ez a garancia egyesíti a standard, kétéves KTM gyártói garanciát a 24 hónapos KTM gyártói kiterjesztett garanciával. A garancia más ajánlat felhasználásával történő további meghosszabbítása nem lehetséges. A garancia csak a hivatalos KTM-márkakereskedőknél végeztetett, teljes és időben elvégzett szerviztörténet alapján érvényes, kizárólag a résztvevő KTM-kereskedőknél és csak a készlet erejéig. Készpénz visszatérítés nem lehetséges. Az ajánlat 2023. 12. 31-ig érvényes.. 

 

KTM KITERJESZTETT GARANCIA

GONDMENTESEN EGY ÉLETRE

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK