• Mutasd meg kreatív vénádat

  Design Your DUKE verseny

 •    ENTER NOW

  Design Your DUKE Contest

  Flex your creative muscles

  Flex your creative muscles

  Design Your DUKE Contest

  Design Your DUKE verseny

  Mutasd meg a világnak, mennyire DUKE-os vagy – a DESIGN YOUR DUKE versenyen! Itt a lehetőség, hogy saját, 100%-ban eredeti dizájnoddal átírd a szabálykönyvet! És a legjobb? A Vectary 3D Studio alkalmazásnak köszönhetően láthatod, hogy nézne ki a végeredmény!

  Foglald el méltó helyedet a DUKE DESIGNER-dobogó tetején! Mire vársz még? Ragadj ceruzát, tabletet, laptopot vagy egy telefont, és kezd el megtervezni a tökéletes DUKE-ot.

  Tudjuk, hogy DUKE-tulajdonosként mennyire szeretnél kitűnni a tömegből. Ezért kínáljuk fel számodra is a lehetőséget, hogy megtervezd a tökéletes KTM DUKE-ot, majd lásd megvalósítva is.

  Hogy ebben mi neked a jó? Nyertesként kapsz egy új KTM DUKE-ot, melyre a verseny házigazdájával,  Rok Bagorossal közösen helyezheted fel a saját tervezésű matricakészletedet. Ezután mindketten motorra pattantok, és  elmentek egy karikára. Mindez olyan környezetben, amelytől felforr a narancsvéred: a DUKE-család szülővárosában, Mattighofenben.

  Nevezz most!

  Csatlakozz a versenyhez, hogy esélyed

  legyen megnyerni egy vadonatúj KTM-et

   

  A részvétel négy egyszerű lépésben

   
  1. Töltsd le a tervezősablont
  2. Saját "READY TO RACE" KTM DUKE dizájnodhoz használd a sablonokat
  3. Használd a Vectary 3D Studio alábbi alkalmazását, hogy feltöltsd a tervedet, és megjelenítsd egy 3D KTM DUKE modellen
  4. Oszd meg saját DUKE dizájnod az Instagramon a #DESIGNYOURDUKECONTEST hashtag használatával

  Részvételi szabályok

   
  1. Egy bejegyzésben több képet is használhatsz, melyek különböző szögekből mutatják a tervedet
  2. Annyi tervet tölthetsz fel, amennyit csak szeretnél
  3. Várj türelemmel: 2022. július 21-ig a győztessel személyesen vesszük fel a kapcsolatot
  4. Saját tervedben nem használhatsz bejegyzett védjegyeket vagy logókat (a KTM logót kivéve)
  5. A képed megjelenítéséhez a Vectary 3D Studio applikációját kell használnod
  6. Bejegyzésenként csak egy dizájn számít nevezésnek

  Kövesd a hashtaget és meríts ihletet

  #DESIGNYOURDUKECONTEST

   

   

  hogy feltöltsd a tervedet, és megjelenítsd

  Keltsd életre saját egyedi KTM DUKE-odat. Hogyan történik mindez? Egyszerűen töltsd fel saját tervedet a Vectary 3D Studio appján keresztül, válassz egy háttérképet, majd forgasd el, hogy megnézd különböző szögekből. Végül exportáld a képeket. A versenyen való részvételhez egyszerűen kövesd a korábban említett versenyszabályzatot, és posztold saját terveidet az Instagramon a #DESIGNYOURDUKECONTEST hashtag használatával

  Ha segítségre van szükséged a Vectary 3D Studio App használatához, akkor nézd meg az oktatóvideót az alábbi gombra kattintva.

  Rok Bagoroš

  Rok Bagoroš, a KTM Factory stunt ridere és DUKE nagykövet lesz a házigazdája a hivatalos KTM "Design your DUKE versenynek". A stunt show-iról, YouTube-videóiról és egyedi tervezésű motorátépítéseiről ismert versenyző a legjobb választás ehhez a kampányhoz. Nem is habozott csatlakozni, sőt, már el is készített néhány tervet, hogy inspirálja a verseny résztvevőit. Kíváncsi vagy, hogy neked ez hogy menne? Fogadd el a kihívást, és szállj be a versenybe!

  VECTARY 3D STUDIO

  A Michal Koor (CEO) és Pavol Sovis (CTO) által 2014-ben alapított Vectary egy olyan tervezési platform, amely mindenki számára elérhetővé teszi a 3D-s tartalomelőállítást. Ez az egyetlen böngésző alapú platform, amely a virtuális valóság élményét adva 3D-s tervezést tesz lehetővé, mely megosztható az Interneten és a legtöbb mobileszközön. Ezen kívül a Vectary for Business csapata testreszabott 3D és AR megoldásokat kínál a különböző cégeknek és márkáknak.

   

   

   

   

  Az ONLINE VERSENY RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI

  DESIGN YOUR DUKE VERSENY

  A verseny szervezője a KTM Sportmotorcycle GmbH, Stallhofnerstraße 3, 5230 Mattighofen (továbbiakban „KTM”). További információk a KTM-ről a www.ktm.com oldalon találhatók. A versenyen jogosult bármely 18. életévét betöltött természetes személy részt venni, aki Európában él ("résztvevők"). A versenyen való részvételből kizárják a szervező cég vezetőit, és családtagjaikat. A részvétel nincs a szervező termékeinek megvásárlásához, vagy szolgáltatásainak igénybevételéhez kötve, kivéve az érvényes Instagram fiók, mely legalább a verseny időtartama alatt nyilvános, valamint szükséges az internet-hozzáférés. A versenyre való jelentkezéssel a résztvevők megerősítik, hogy elfogadják ezeket a feltételeket.

   
  RÉSZVÉTELI SZABÁLYOK

  A versenyből kizárásra kerülnek azok a résztvevők, akik valótlan személyes adatokat adnak meg. Hasonlóképpen kizárásra kerülnek azon résztvevők, akik manipulálják, vagy megkísérlik manipulálni a verseny folyamatát és/vagy a verseny eredményét, és/vagy más módon megsértik a részvételi feltételeket. A  kizárás utólag is megtörténhet, ebben az esetben a már átadott nyereményeket vissza lehet követelni.

   
  A VERSENY LEBONYOLÍTÁSA, A NYERTES BEJELENTÉSE

  A versenyen való sikeres részvételhez és a nyerési esélyhez szükséges egy fénykép közzététele az Instagram hírfolyamodban a következő hashtag használatával: #DESIGNYOURDUKECONTEST. A verseny 2022. június 21-én ér véget. A nyertest a KTM zsűrije és Rok Bagoroš választja ki, az eredményt 2022. július 21-én hirdetik ki. Amennyiben a fenti feltételek teljesülnek, a nyertest közvetlen üzenetben értesítjük az Instagramon, a @ktm_official profilon keresztül. A nyeremény átadása csak akkor történik meg, ha a nyertes a KTM értesítését követő három naptári napon belül elfogadja a nyereményről szóló tájékoztatást. Ha a nyertes ezen időszakon belül nem veszi át a nyereményét, akkor a fent említett döntő szempontok alapján új nyertest választunk ki.

   
  NYEREMÉNY
  • 1 darab 2022-es KTM DUKE*, 
  • egy matricaszett a győztes dizájnban, a motorkerékpár átadása és a matricaszett felhelyezése a KTM Motohallban, az ausztriai Mattighofenben**, 
  • valamint egy 189000 HUF értékű KTM PowerParts vásárlási utalvány.

  A nyeremény készpénzben történő kifizetése vagy cseréje nem lehetséges.

  A KTM nem vállal felelősséget a nyeremény átvételével kapcsolatban esetlegesen keletkező nemzeti adó- vagy egyéb illetékfizetési kötelezettségekért. Az illetékek vagy adók kérdése csak a nyertesre és annak nemzeti pénzügyi- és adóhatóságára tartozik. 

   

  A VERSENY KORÁBBI LEZÁRÁSA VAGY MÓDOSÍTÁSA

  A KTM fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül bármikor lezárja a versenyt, valamint annak részleteit módosítsa, ha technikai vagy egyéb okok miatt a verseny megfelelő lebonyolítása nem garantálható, vagy sérül a verseny tisztasága. A résztvevők ezekből fakadóan nem élhetnek reklamációval.

   
  A VIDEÓKHOZ ÉS FÉNYKÉPEKHEZ KAPCSOLÓDÓ SZERZŐI JOGOK

  A résztvevő beleegyezik, hogy tervét és bejegyzését a verseny céljaira publikálják, valamint a KTM, illetve a KTM megbízott partnere reklámcélokra felhasználja. Ez a felhatalmazás első sorban a KTM weboldalain és Instagram-profiljain való közzétételre vonatkozik. A nyertes beleegyezik, hogy a matricakészletét a KTM legyártsa, valamint a KTM Motohallban (Mattighofen, AUSZTRIA) felragassza a motorkerékpárra. Mindez nyilvánosan, egy filmes stáb részvételével történik. Ez a hozzájárulás írásban bármikor visszavonható. A visszavonás minden jövőbeli publikációra vonatkozik, a korábbiakra azonban nem.

   
  A KTM FELELŐSSÉGE

  A KTM csak a szándékos és súlyos gondatlanságért vállal felelősséget. Ez nem vonatkozik a szerződésben vállalt kötelezettségek gondatlan megszegésére. Ezek olyan kötelezettségek, amelyek lehetővé teszik a versenyt, egyúttal elengedhetetlenek a verseny lebonyolításához, valamint a résztvevő is ezek révén bízhat a verseny megvalósulásában. Ebben az esetben a KTM általános felelőssége a tipikus és előrelátható károkra korlátozódik. Élet-, testi- vagy egészségkárosodásból eredő károkra a felelősség hatálya nem vonatkozik.

   

  ADATHASZNÁLAT

  A résztvevők személyes adatait kizárólag a verseny céljaira használjuk fel a jelen részvételi feltételekben leírtak szerint. A GDPR adatvédelmi szabályzat betartásáért a fent megnevezett verseny szervezője a felelős. A versenyen való részvétellel a résztvevő nem kizárólagos, területileg korlátlan jogot biztosít a Szervező számára, hogy pályaműveit a verseny lejárta után is szabadon felhasználja, díjazás nélkül sokszorosítsa, illetve megossza a szervező honlapján és közösségi oldalain. Ez a hozzájárulás írásban, a privacy@piererindustrie.at e-mail címre küldött levélben bármikor visszavonható. A visszavonás minden jövőbeli publikációra vonatkozik, a korábbiakra azonban nem. A Szervező vállalja, hogy a verseny lebonyolításával kapcsolatban megszerzett adatait gondosan kezeli. Az adatok kezelése és nyilvánosságra hozatala a GDPR 6. (1) paragrafusának (b) pontján alapul.

  A Szervező nem vállal felelősséget az adattovábbítás késéséből és/vagy megszakadásából származó hibákért, a technikai hibákért, a hibás és/vagy hiányos tartalom, valamint vírus okozta adatvesztésből vagy törlésből eredő károkért. A versenyből való kizárás, idő előtti lezárás, felelősség: A Szervező fenntartja a jogot, hogy a versenyből előzetes értesítés nélkül kizárja azokat a résztvevőket, akik manipulálják a versenyt és/vagy megsértik a feltételeket vagy a jó erkölcsöt és/vagy egyéb módon tisztességtelenül próbálják megnyerni a versenyt, valamint előzetes értesítés nélkül visszavonhatja a nyereményt  vagy szükség esetén visszakövetelheti. Ezt a versenyt semmilyen formában nem szponzorálja, támogatja vagy adminisztrálja az Instagram. A résztvevő adatait kizárólag a Szervező részére adja meg, az Instagram nem vállal felelősséget  a verseny részleteiért. A Szervező nem vállal felelősséget a nyertessel szemben a versenyből, az adatkezelésből és a nyereményből eredő bármilyen veszteségért vagy kárért. A verseny egészére az osztrák jog vonatkozik, a kollíziós rendelkezések kivételével. Ha ezen feltételek bármelyike részben vagy egészben nem teljesül, vagy  érvénytelenné válik, az a többi rendelkezés érvényességét nem érinti. Peres eljárás kizárva.

  *KTM DUKE 125, 390, 890, 890R – jogosítványkategóriától függően

  **az utazás, a szállás és a szállítás/transzfer költségeit a nyertes fizeti, ezeket a költségeket a KTM nem fedezi

  NYEREMÉNY 

  A KTM nem vállal felelősséget a nyeremény átvételével kapcsolatban esetlegesen keletkező nemzeti adó- vagy egyéb illetékfizetési kötelezettségekért. Az illetékek vagy adók kérdése csak a nyertesre és annak nemzeti pénzügyilegal- és adóhatóságára tartozik. A résztvevő beleegyezik, hogy tervét és bejegyzését a verseny céljaira publikálják, valamint a KTM, illetve a KTM megbízott partnere reklámcélokra felhasználja. Ez a felhatalmazás első sorban a KTM weboldalain és Instagram-profiljain való közzétételre vonatkozik. A nyertes beleegyezik, hogy a matricakészletét a KTM legyártsa, valamint a KTM Motohallban (Mattighofen, AUSZTRIA) felragassza a motorkerékpárra. Mindez nyilvánosan, egy filmes stáb részvételével történik. Ez a hozzájárulás írásban bármikor visszavonható. A visszavonás minden jövőbeli publikációra vonatkozik, a korábbiakra azonban nem.