• KTM 1290 Super Adventure 2023

  Vaihdetaan avaimia!

 • Meillä on sinulle hurja tarjous!

  Älä jää paitsi mahdollisuudesta saada 2000€ bonusrahaa pyörän vaihdon yhteydessä. On aika hyvästellä vanha pyöräsi ja vaihtaa se uuteen KTM SUPER ADVENTURE -malliston pyörään, jonka avulla valloitat kaikki maastot.

  MUTTA on tärkeää huomioida että tämä tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan niille, jotka vaihtavat vanhan pyöränsä uuteen SUPER ADVENTURE -malliin. Jos kiinnostuit, ole nopea ja ota yhteyttä lähimpään KTM-jälleemyyjääsi ja kysy lisätietoja.

  KTM 1290 SUPER ADVENTURE S 2023

  KTM SUPER ADVENTURE S on sporttinen jokapaikan pyörä, joka vastustaa sitä ideologiaa, että seikkailumoottoripyörät olisivat vain hiekalla ajamiseen. Tämä pyörä on täydellinen niille, jotka nauttivat tiukoista käännöksistä ja korkealaatuisista moottoripyöristä. Sen huippuluokan alusta ja ensiluokkainen semi-aktiivinen iskunvaimennus tarjoavat erinnoimaisen ajomukauuden, sekä lisää itsevarmuutta ajamiseen. Innovatiivisten ajoavustimien, kuten adaptiivisen vakionopeudensäätimen kanssa tämä tehokas katuseikkailija etenee kilometrit vauhdikkaasti ja jättää sinulle energiaa seuraavan haastavan kohdan selättämiseen. 

  • VÄÄNTÖ: 138 Nm
  • ISKUNVAIMENNUS: WP SAT (semi-aktiivinen teknologia)
  • TANKIN TILAVUUS: 23 l
  • TEHO: 118 kW

  Jos tämä kuulostaa sinulle sopivalta seikkailumoottoripyörältä, vaihda vanha pyöräsi nyt uuteen ja saat enemmän rahaa vaihdosta kuin olettaisit.

  KTM 1290 SUPER ADVENTURE R 2023

  Korkea tehoisten matkailupyörien maailmassa KTM SUPER ADVENTURE R asettaa standardit todelliselle seikkailumoottoripyöräilylle. R kirjain tarkoittaa "Rallya", mikä kertoo kaiken mitä sinun tulee tietää tämän pyörän DNA:sta. Sen järisyttävän 138 Nm vääntömomentin lisäksi pyörässä on joukko uskomattomia ominaisuuksia, joiden ensisijaisena tehtävänä on edtetä kaikissa maaistoissa huolettomasti kaikilla nopeuksilla. Yhdessä ajoa parantavan elekrtoniikan kanssa tämä seikkailumoottoripyörä on täydellinen pyörä pitkille matkoille.

  • VÄÄNTÖ: 138 Nm
  • ISKUNVAIMENNUS: WP XPLOR-USD, Ø 48 mm
  • TANKIN TILAVUUS: 23 l
  • TEHO: 118 kW

  Nyt unelmiesi matka on vihdoin mahdollinen. Tuo vain vanha pyöräsi, saa enemmän kuin kuvittelit ja lähde matkaan täydellisen seikkailumoottoripyörän kanssa. 

  * Vaihdetaan avaimia tarjous on 2000€ arvoinen bonus jonka saat vaihtopyöräsi hinnan päälle (moottoripyörän on täytynyt olla omistuksessasi vähintään 6 kuukautta) ja voit hyödyntää tarjouksen vain jos ostat vanhan pyöräsi tilalle KTM 1290 SUPER ADVENTURE S 2023, KTM 1290 SUPER ADVENTURE R 2023, KTM 1290 SUPER DUKE R tai KTM 1290 SUPER DUKE R EVO -mallin. Kampanja alkaa 9.3.2023 ja kestää niin kauan kun pyöriä on saatavilla valtuutetuilta KTM -jälleenmyyjiltä. Käteismaksu ei ole mahdollinen. Voit hyödyntää tarjouksen vain kerran vuoden aikana.