KTM OFFROAD EXPERIENCE 2020

KTM Offroad Experience Finland on katumotoristeille suunnattu kokemusilta, joka tarjoaa mahdollisuuden tutustua offroad-moottoripyöräilyyn opastetusti. Tapahtuma koostuu Dakar-kuljettaja Ralf Molanderin vetämästä soratiesafarista Riihimäelle, missä ajetaan MotoJyskyn ammattitaitoisen henkilökunnan alkuopetuksen jälkeen helpohkoa enduropolkua 2021 KTM EXC -pyörillä.

”Järjestimme vuonna 2018 ensimmäistä kertaa KTM Offroad Experience -tapahtuman, joka sai paljon hyvää palautetta. Tämän vuoden tapahtuma tulee noudattamaan samaa kaavaa ja toivommekin runsasta osanottoa uusien seikkailumoottoripyörien omistajista. Tavoitteena on luoda kokemuksia soratie- ja maastoajosta sekä opastaa siihen liittyvissä asioissa. KTM Offroad Experience on matalan kynnyksen tapahtuma, jossa pääsee helposti ja turvallisesti kokeilemaan Adventure pyörän ominaisuuksia myös sorapäällysteisillä teillä sekä tutustumaan maastoajoon uusilla KTM EXC -enduropyörillä. Toimin tapahtumassa oppaana ja pyrin antamaan hyödyllisiä vinkkejä sekä jakamaan kokemuksiani.” Kertoo tapahtumassa oppaana toimiva Ralf Molander.

Matkaan lähdetään omilla katumoottoripyörillä ja mukaan tarvitset ainoastaan säänmukaiset street-ajovarusteesi. KTM Offroad Experience Finland on kaikille täysin avoin ja ilmainen tapahtuma. Ilmoittautumisohjeet löytyvät uutisen lopusta.

AIKATAULU

  • 14:00 Kokoontuminen Vantaan Vauhtipuistoon RX Moton myymälään, osoitteeseen Katriinantie 31
  • 15:00 Lähtö kohti Riihimäen enduropolkua Ralf Molanderin johdolla
  • 16:30 Enduron alkuopastus MotoJyskyn toimesta Riihimäellä
  • 18:00 Tapahtuma päättyy Riihimäelle, josta poistutaan omatoimisesti

ILMOITTAUTUMINEN

Tapahtuma on avoin kaikille pyörämerkistä riippumatta ja osallistujat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikkoja on rajoitetusti, joten toimithan nopeasti!

Ilmoittautumiset 5.10. mennessä osoitteeseen ilmoittaudu@ktm.com