• Päästä luovuutesi valloilleen

  Design your DUKE -kilpailu

 •    ENTER NOW

  Design Your DUKE Contest

  Flex your creative muscles

  Flex your creative muscles

  Design Your DUKE Contest

  Design your DUKE -kilpailu

  Näytä taitosi maailmalle ja osallistu DESIGN YOUR DUKE -kilpailuun! Luo uudet säännöt ja näytä meille, minkälainen DUKE-malli maailmasta puuttuu! Mikä tässä on parasta? Voit nähdä lopputuloksen konkreettisesti - kiitos Vectary 3D Studion!

  Ota paikkasi podiumilla! Mitä vielä odotat? Tartu kynään, tablettiin, läppäriin tai älypuhelimeen ja aloita unelmiesi DUKEN suunnittelu!

  Jokainen DUKE-kuljettaja erottuu joukosta ja siksi haluamme antaa sinulle mahdollisuuden suunnitella oma, ultimaattinen KTM DUKE -pyöräsi. 

  Mitä tämä kaikki tarkoittaa? Voittaja saa uuden KTM DUKE -pyörän ja yhdessä kilpailun isännän, Rok Bagorosin, kanssa teippaa suunnittelemansa grafiikat omaan pyöräänsä. Sen jälkeen hyppäätte molemmat pyörien päälle ja nautitte ajamisesta. Kaikki tämä tapahtuu KTM DUKE -mallien kotikaupungissa Itävallassa, Mattighofenissa.

  Osallistu nyt!

  Osallistu kisaan ja voit 

  voittaa uuden KTM-moottoripyörän

  Vain neljä helppoa vaihetta ja olet mukana

   
  1. Lataa suunnittelupohja
  2. Käytä valmiita pohjia ja luo oma READY TO RACE - KTM DUKE -tyylisi
  3. Käytä Vectary 3D Studiota ja näet suunnittelemasi DUKE:n 3D-mallinnuksena
  4. Lataa ja jaa oma DUKE-tyylisi Instagramissa hashtagilla #DESIGNYOURDUKECONTEST

  Kilpailun säännöt

   
  1. Voit lisätä yhdestä suunnittelumallista usemman kuvan eri kulmista
  2. Voit osallistua niin monella suunnittelumallilla kuin haluat
  3. Ole kärsivällinen! Voittajaan ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä 21. heinäkuuta 2022
  4. Rekisteröityjen tavamerkkien käyttö (poislukien KTM) suunnittelumalleissa on kielletty
  5. Käytä alta löytyvää Vectary 3D Studio -sovellusta luodaksesi lopullisen kuvan suunnitelmastasi
  6. Osallistuessasi, lisää yhteen postaukseen vain yksi suunnittelumallisi

  Hae inspiraatiota tutustumalla muiden suunnitelmiin virallisen hashtagin avulla

  #DESIGNYOURDUKECONTEST

   

   

  Lataa mallisi vectaryyn ja näet suunnitelmasi livenä

  Herätä yksilöllinen KTM DUKE -mallisi henkiin. Miten se sitten tapahtuu? Lataa suunnittelemasi malli Vectary 3D Studio -sovellukseen, valitse taustakuva, katsele luonnostasi eri kulmista ja lataa valmiit kuvat itsellesi. Osallistuaksesi kilpailuun, noudata sääntöjä (mainittu yllä) ja julkaise mallisi Instagramissa käyttämällä hashtagia #DESIGNYOURDUKECONTEST.

  Tarvitsetko apua Vectary 3D Studion kanssa? Katso ohjevideo klikkaamalla alla olevaa painiketta.

  Rok Bagoros

  KTM tehdaskuski ja DUKE-suurlähettiläs Rok Bagoros isännöi virallista KTM "Design your DUKE -kilpailua". Stunttitaidoistaan, Youtube-videoista ja uniikeiksi rakennetuista pyöristään tunnettu Rok onkin täydellinen isäntä tähän kisaan. Myös luovan puolen omaava Rok ei epäröinyt tarttua haasteeseen ja hän suunnitteli heti muutaman eri mallin inspiraatioksi osallistujille. Pystytkö sinä samaan? Haasta itsesi osallistumalla kilpailuumme! 

  VECTARY 3D STUDIO

  Michal Koorin (CEO) ja Pavol Sovisin (CTO) vuonna 2014 perustama Vectary on suunnittelualusta, jonka tavoitteena on tuoda 3D-suunnittelu kaikkien ulottuville. Se on ainoa selainpohjainen alusta, joka mahdollistaa 3D-sisältöjen suunnittelun ja lisätyn todellisuuden (AR) luomisen, sekä näiden jakamisen verkossa ja useimmissa mobiililaitteissa. Vectary for Business -tiimi tarjoaa myös räätälöityjä 3D- ja AR-ratkaisuja, jotka on kehitetty brändeille ja eri alojen toimijoille. 

   

   

   

   

  VERKKOSSA JÄRJESTETTÄVÄN KILPAILUN EHDOT

  Design your DUKE -kilpailu

  Kilpailun järjestäjä on KTM Sportmotorcycle GmbH, Stallhofnerstraße 3, 5230 Mattighofen (jäljempänä "KTM"). Lisätietoja KTM:stä löytyy osoitteesta www.ktm.com. Kaikki Euroopassa asuvat, vähintään 18-vuotiaat luonnolliset henkilöt voivat osallistua ("osallistujat"). Järjestäjän johtohenkilöt ja heidän perheensä eivät voi osallistua. Osallistumiseen ei vaadita järjestäjän tavaroiden/palveluiden hankkimista, lukuun ottamatta voimassa olevaa ja vähintään kilpailun ajaksi julkista Instagram-tiliä ja Internet-yhteyttä. Osallistumalla kilpailuun osallistujat vahvistavat hyväksyvänsä nämä ehdot.

   
  OSALLISTUMISEN SÄÄNNÖT

  Osallistujat, joiden henkilötiedot eivät pidä paikkaansa, suljetaan pois osallistumisesta. Samoin osallistujat, jotka manipuloivat tai yrittävät manipuloida osallistumisprosessia ja/tai kilpailua ja/tai muuten rikkovat osallistumisehtoja, suljetaan pois. Poissulkeminen voidaan tehdä myös takautuvasti ja kaikki tässä tapauksessa jo myönnetyt palkinnot voidaan vaatia takaisin.

   
  KILPAILUN TOTEUTUS JA PALKINNOSTA ILMOITTAMINEN

  Osallistuminen kilpailuun ja mahdollisuus voittaa edellyttävät kuvan lähettämistä Instagram-syötteeseesi sekä hashtagin #DESIGNYOURDUKECONTEST käyttöä. Kilpailu päättyy 21.6.2022. Voittajan valitsevat KTM:n tuomaristo ja Rok Bagoroš, ja voittaja julkistetaan 21.7.2022. Mikäli edellä mainitut ehdot täyttyvät, voittajalle ilmoitetaan Instagramissa yksityisviestillä profiilista @ktm_official. Palkinto myönnetään vain, jos voittaja hyväksyy voittoilmoituksen kolmen kalenteripäivän kuluessa siitä, kun KTM on lähettänyt ilmoituksen. Mikäli voittaja ei ilmoita hyväksyvänsä palkintoa tämän ajan kuluessa, valitaan uusi voittaja yllä mainituin ehdoin.

   
  PALKINTO
  • 1 KTM DUKE 2022*,
  • tarrasarja tuotettuna voittajan suunnittelumallin mukaan sekä moottoripyörän luovutus että tarrasarjan kiinnitys KTM Motohallissa, Mattighofenissa, Itävallassa**
  • lisäksi 500€:n arvosta KTM PowerParts-osia

  Palkintoa ei voi vaihtaa eikä muuttaa rahaksi.

  KTM ei ole vastuussa mahdollisista kansallisista veroseuraamuksista  tai muista palkinnon vastaanottamiseen liittyvistä maksuseuraamuksista. Tällaiset maksut tai verot koskevat vain voittajan ja hänen kansallisten veroviranomaistensa välistä suhdetta.

   

  KILPAILUN ENNENAIKAINEN PÄÄTTÄMINEN JA MUUTTAMINEN

  KTM pidättää oikeuden päättää kilpailun tai muuttaa sen yksityiskohtia ilman erillistä ilmoitusta milloin tahansa, jos kilpailun asianmukaista toteutusta ei teknisistä tai muista syistä voida taata tai jos kilpailun tasapuolisuus näyttää vaarantuneen. Tästä ei aiheudu vaatimuksia osallistujille.

   
  KUVIA JA VIDEOITA KOSKEVAT OIKEUDET

  Osallistuja suostuu siihen, että hänen suunnittelumallinsa ja syötteessä julkaistu postaus julkaistaan kilpailun tarkoituksiin ja KTM tai KTM:n tilaama yhteistyökumppani voivat julkaista ne mainostarkoituksiin. Tämä valtuutus sisältää erityisesti julkaisemisen KTM:n verkkosivuilla ja Instagram-profiileissa. Voittaja suostuu siihen, että KTM valmistaa hänen tarrasarjansa ja ne kiinnitetään moottoripyörään KTM Motohallissa, Mattighofenissa, Itävallassa. Tämä tehdään julkisesti valokuvausryhmän läsnäollessa. Tämä suostumus voidaan peruuttaa kirjallisesti milloin tahansa. Peruuttaminen koskee kaikkia tulevia julkaisuja, mutta ei aikaisempia.

   
  KTM:N VASTUU

  KTM on vastuussa vain tahallisesta ja törkeästä tuottamuksesta. Tämä ei koske olennaisen sopimusvelvoitteen tuottamuksellista rikkomista. Nämä kilpailun mahdollistavat velvoitteet ovat kilpailun toteuttamisen kannalta olennaisia, ja osallistuja voi siten luottaa niiden täyttyvän. Tässä tapauksessa KTM:n vastuu tavallisesta tuottamuksesta rajoittuu tavanomaisiin ja ennakoitavissa oleviin vahinkoihin. Vastuurajoitus ei koske henkeä uhkaavista ja ruumiiseen tai terveyteen kohdistuvista vammoista aiheutuvia vahinkoja.

   

  TIETOJEN KÄYTTÖ

  Osallistujien henkilötietoja käytetään vain kilpailuun liittyviin tarkoituksiin näissä osallistumisehdoissa kuvatulla tavalla. Yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisena vastuutahona on edellä mainittu kilpailun järjestäjä. Osallistumalla kilpailuun osallistuja myöntää järjestäjälle ei-yksinomaisen, alueellisesti rajoittamattoman oikeuden toisintaa kilpailutöitä järjestäjän verkkosivuilla ja sosiaalisen median alustoilla korvauksetta myös kilpailun päätyttyä. Tämän suostumuksen voi koska tahansa peruuttaa ilmoittamalla asiasta sähköpostitse osoitteeseen privacy@piererindustrie.at. Suostumuksen peruuttaminen koskee ainoastaan tulevia julkaisuja, ei aiempia. Järjestäjä sitoutuu käsittelemään kilpailun yhteydessä saamiaan tietoja huolellisesti. Tietojen käsittely ja luovuttaminen perustuu yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohtaan.

  Järjestäjä ei vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat tiedonsiirron virheistä, viivästyksistä ja/tai keskeytyksistä, teknisistä virheistä, virheellisestä ja/tai puutteellisesta sisällöstä tai viruksista johtuvasta tietojen menetyksestä tai katoamisesta. Kilpailusta poissulkeminen, ennenaikainen päättämien, vastuu: Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä osallistujat, jotka manipuloivat kilpailua ja/tai rikkovat sen ehtoja tai hyvää tapaa ja/tai muutoin pyrkivät epäasiallisella tavalla voittamaan kilpailun, ja peruuttaa kilpailu tai heidän voittonsa ilman erillistä ilmoitusta ja tarvittaessa vaatia voittojen palautusta. Instagram ei millään tavoin suoraan tai välillisesti sponsoroi, suosittele tai hallinnoi tätä kilpailua. Osallistuja saattaa tietonsa järjestäjän saataville, eikä Instagram ole vastuussa mistään tämän kilpailun osista. Järjestäjä ei ole millään tavoin vastuussa voittajalle minkäänlaisista vahingoista, joita kilpailusta, tietojen käsittelystä tai palkinnosta tai niihin liittyen voi seurata. Kilpailuun kokonaisuudessaan sovelletaan Itävallan lakia sen lainvalintasäädöksiä lukuun ottamatta. Jos jokin näistä ehdoista todetaan kokonaan tai osittain pätemättömäksi, muut ehdot säilyvät ennallaan. Oikeutta muutoksenhakuun oikeusteitse ei ole.

  *KTM DUKE 125, 390, 890 tai 890R, riippuen ajokorttiluokasta

  **voittaja vastaa matka-, majoitus- ja toimitus-/siirtokuluista, eikä KTM korvaa niitä