• 358663_KTM Naked Model Range_ Action

  BECOME THE BEGINNER WINNER

  AUTOKOULUPYÖRÄT

 • AUTOKOULUPYÖRÄT 2021

  ERINOMAINEN VALINTA HARJOITUSPYÖRÄKSI

  KTM:n autokoulupaketit ovat autokouluille ja ajo-opettajille suunniteltuja houkuttelevia pakettitarjouksia KTM:n uusista EURO 5 ‑yhteensopivista ajoharjoittelu-, ajokoe- ja ajoesittelykäyttöön sopivista moottoripyöristä.

  DUKE-mallimme (etenkin KTM 125 DUKE ja KTM 390 DUKE) ovat aloittelevien ja moottoripyöräilyn pariin palaavien kuskien suosikkipyöriä kaikkialla maailmassa. KTM:lle ominaiseen tapaan varustelu ja suunnittelu ovat huipputasoa heti alemmista teholuokista alkaen. TFT-näyttö, erilaiset valittavat ajotilat, ABS-jarrut vakiona ja monipuoliset turvallisuusominaisuudet varmistavat, että ajotunnit hoituvat näillä moottoripyörillä turvallisesti ja nautinnollisesti.

  Uusi KTM 890 DUKE on luotettavaksi todetun KTM 790 DUKEn korvaava malli. Kaksisylinterinen pyörä on saatavana myös A2-varianttina ja siihen on lisätty monia uusia turvallisuusominaisuuksia, joten se sopii mainiosti korkeampien ajokorttiluokkien opetuspyöräksi.

  Löydät kattavan luettelon KTM-jälleenmyyjistä osoitteesta KTM.COM Paikallinen jälleenmyyjäkumppanimme auttaa mielellään sopivien moottoripyörien valinnassa ja antaa lisätietoja saatavana olevista rahoitus- ja leasingvaihtoehdoista.

  Toivotamme turvallista ja menestyksekästä vuotta 2021 sekä sinulle että ajo-oppilaillesi!

  KTM-tiimi

  KTM 390 DUKE 2021

  BECOME THE BEGINNER WINNER

  AUTOKOULUPYÖRÄT

  DOWNLOAD BROCHURE
  KTM 125 DUKE 2021

  KTM 125 DUKE 2021

  KTM 125 DUKE on syystäkin yksi maailman suosituimmista aloittelijoiden moottoripyöristä. TFT-näyttö ja LED-ajovalot kuuluvat vakiovarusteluun. Ja vaikka pyörän yksisylinterinen nelitahtimoottori kuuluu luokkansa tehokkaimpiin, polttoaineenkulutus on alhainen eikä ajotunneilla kulu turhaan aikaa tankkauksiin.

   

  A1-ajokorttiluokka, A1-opetuskäyttöön ja A1-ajokokeeseen

  KTM 390 DUKE 2021

  KTM 390 DUKE 2021

  Tämä höyhenenkevyt moottoripyörä on pakattu täyteen huipputekniikkaa. KTM 390 DUKEn moottori vääntää voimalla, mutta pyörän hallinta on helppoa arkikäytössä. 44-hevosvoimainen pyörä on yksi voimakkaimmista ja tehokkaimmista A2-malleista.

   

  A2-ajokorttiluokka, A2-opetuskäyttöön ja A2 -ajokokeeseen

  KTM 890 DUKE 2021

  KTM 890 DUKE 2021

  Uudessa KTM 890 DUKEssa on suosittua edeltäjäänsä KTM 790 DUKEa tehokkaampi ja paremmin vääntävä 889-kuutioinen rivikakkosmoottori. Pyörä on saatavana myös A2-varianttina (KTM 890 DUKE L). Eri ajotilojen, valinnaisten ohjelmistoparannusten ja luokkansa johtavien KTM-turvallisuusominaisuuksien ansiosta ajo-oppilaat voi päästää tehokkaan moottoripyörän puikkoihin turvallisesti. 

   

  Saatavilla A2-ajokorttiluokkaan, A2-opetuskäyttöön ja A & A2-ajokokeisiin (teho rajoitettu 35 kW)