• resterende tid 00:00:00:00

  Vær tålmodig

  Giv kreativiteten frie tøjler

  Design Your DUKE-konkurrence

 •    ENTER NOW

  Design Your DUKE Contest

  Flex your creative muscles

  Flex your creative muscles

  Design Your DUKE Contest

  Design Your DUKE-konkurrence

  Lad hele verden se din DUKENESS i konkurrencen DESIGN YOUR DUKE! Nu har du chancen for at skrive reglerne om med et 100 % originalt design – skabt af dig! Og ved du, hvad det bedste er? Du kan se det færdige resultat i fysisk form takket være Vectary 3D Studio!

  Indtag din retmæssige plads øverst på sejrsskamlen som DUKE DESIGNER! Hvad venter du på? Fat blyant, tablet, laptop eller smartphone, og gå i gang med at designe din ultimative DUKE.  

  Enhver DUKE-kører ved, hvor vigtigt det er at skille sig ud fra mængden. Derfor giver vi dig mulighed for at designe den ultimative KTM DUKE og se den i fysisk form. 

  Hvad får du ud af det? Som vinder får du en ny KTM DUKE og får lov til at sætte stickers med dit eget design på motorcyklen sammen med vores vært Rok Bagoros.  Derefter hopper I begge i sadlen og kører nogle omgange sammen. Alt sammen i omgivelser, som vil få dit orange hjerte til at banke lidt hurtigere: DUKE-familiens hjemby Mattighofen.

  Tilmeld dig nu!

  Tilmeld dig konkurrencen, og få mulighed for at

  vinde en helt ny KTM

  Tilmelding i 4 trin

   
  1. Download designskabelonen
  2. Brug skabelonerne til at skabe dit helt eget READY TO RACE – KTM DUKE-designs
  3. Anvend Vectary 3D Studio herunder til at uploade og rendere dit design på en KTM DUKE-model i 3D
  4. Eksporter dit DUKE-design og del det på Instagram med hashtagget #DESIGNYOURDUKECONTEST

  Konkurrenceregler

   
  1. Du kan bruge flere billeder af dit design fra forskellige vinkler i et og samme bidrag
  2. Du kan uploade lige så mange design, som du vil
  3. Vær tålmodig: Vinderen vil blive kontaktet personligt af os den 21. juli 2022
  4. Du må ikke anvende logoer og registrerede varemærker (med undtagelse af KTM-logoet) i dit design
  5. YDu skal anvende Vectary 3D Studio-appen herunder til at rendere dit billede
  6. Hvert bidrag, du indsender, må kun indeholde ét design

   

  Følg hashtagget for at finde inspiration

  #DESIGNYOURDUKECONTEST

   

   

  uploade og rendere dit design

  Væk dit helt eget KTM DUKE-design til live. Hvordan fungerer det? Du skal bare uploade dit design i Vectary 3D Studio App, vælge et baggrundsbillede, rotere designet og vise det fra forskellige vinkler og eksportere billederne. For at tilmelde dig konkurrencen skal du følge konkurrencereglerne (se herover) og lægge dine designs ud på Instagram med hashtagget #DESIGNYOURDUKECONTEST

  Har du brug for hjælp til Vectary 3D Studio-appen? Se instruktionsvideoen ved at klikke på knappen herunder.

  See the KTM 390 DUKE in Augmented Reality!

  Point your camera at the QR code. Tap the banner that appears on your screen.

  See the KTM 890 DUKE in Augmented Reality!

  Point your camera at the QR code. Tap the banner that appears on your screen.

  Rok Bagoros

  KTM Factory-stuntkører og DUKE-ambassadør Rok Bagoroš er vært for KTM’s officielle "Design your DUKE"-konkurrence. Rok er kendt for sine stuntshows og YouTube-videoer og for at bygge unikke motorcykler med personlige design – med andre ord passer han perfekt til denne kampagne. Som den kreative sjæl, han er, tog han straks udfordringen op og skabte en række design, som deltagerne kan anvende som inspiration. Tror du, at du har, hvad der skal til? Tag udfordringen op, og deltag i vores konkurrence!

  VECTARY 3D STUDIO

  Vectary blev grundlagt i 2014 af Michal Koor (CEO) og Pavol Sovis (CTO) og er en designplatform, der har som mål at gøre alle i stand til skabe 3D-indhold. Det er den eneste browserbaserede platform, som gør det muligt at skabe 3D-indhold og AR-oplevelser (Augmented Reality), der kan deles online og på de fleste mobilenheder. Vectary for Business-teamet tilbyder også kundetilpassede 3D- og AR-løsninger, der er skræddersyet til brands og bureauer.

   

   

   

   

  VILKÅR FOR ONLINE-KONKURRENCEN

  DESIGN YOUR DUKE CONTEST

  Arrangøren af konkurrencen er KTM Sportmotorcycle GmbH, Stallhofnerstraße 3, 5230 Mattighofen (i det følgende benævnt "KTM"). Du kan finde flere oplysninger om KTM på www.ktm.com. Alle fysiske personer, der bor i Europa og er mindst 18 år gammel, kan deltage ("deltagere"). Direktører og ansatte hos arrangøren, deres familier samt alle personer, der er i professionel kontakt med denne konkurrence, er udelukket fra at deltage. For at deltage kræves der ikke køb af varer/tjenester fra arrangøren, blot en gyldig og en, i det mindste for konkurrencens varighed, offentlig Instagram-konto og internetadgang. Ved at deltage i konkurrencen bekræfter deltagerne, at de accepterer disse vilkår og betingelser.

   
  REGLER FOR DELTAGELSE

  Deltagere, hvis personlige oplysninger ikke er korrekte, vil blive udelukket fra at deltage. Ligeledes vil deltagere, der manipulerer med eller forsøger at manipulere med deltagelsesprocessen og/eller konkurrencen og/eller på anden måde overtræder vilkårene og betingelserne for deltagelse, blive udelukket. Udelukkelsen kan også ske med tilbagevirkende kraft, og en eventuel præmie, der allerede er givet, kan i så fald kræves tilbage.

   
  GENNEMFØRELSE AF KONKURRENCEN, UNDERRETTELSE OM PRÆMIER

  Hvis du vil deltage i konkurrencen og have chancen for at vinde, skal du dele et billede i dit Instagram-feed med følgende hashtags: #DESIGNYOURDUKECONTEST. Konkurrencen slutter den 21. juni 2022. Vinderen vil blive udvalgt af en KTM-jury og Rok Bagoroš og vil blive offentliggjort efter den 21.7.2022. Hvis ovennævnte betingelser er opfyldt, vil vinderen blive underrettet via direkte besked på Instagram fra profilen @ktm_official. Præmien vil kun blive uddelt, hvis vinderen svarer på vindermeddelelsen inden for tre kalenderdage efter, at KTM har sendt meddelelsen. Hvis vinderen ikke accepterer præmien inden for denne tidsfrist, vil en ny vinder blive udvalgt på grundlag af de ovennævnte kriterier.

   
  PRÆMIE
  • 1 KTM DUKE 2022* 
  • Stylet i vinderdesignet samt en overdragelse i KTM Motohall, Mattighofen, ØSTRIG**
  • En værdikupon på 500€ til KTM PowerParts

  Udbetaling i kontanter eller ombytning af præmier er ikke mulig.

  KTM er ikke ansvarlig for eventuelle nationale skattemæssige eller andre konsekvenser i form af afgifter i forbindelse med modtagelse af præmien. Sådanne afgifter eller skatter vedrører kun forholdet mellem vinderen og dennes nationale skatte- og afgiftsmyndigheder.

   

  AFBRYDELSE ELLER ÆNDRING AF KONKURRENCEN, INDEN DEN UDLØBER

  KTM forbeholder sig ret til når som helst og uden varsel at afbryde konkurrencen eller ændre dens delmomenter, hvis det af tekniske eller andre årsager ikke kan garanteres, at konkurrencen kan gennemføres korrekt eller på en retfærdig måde. Deltagerne har ingen ret til erstatning i forbindelse hermed.

   
  PERSONLIGE RETTIGHEDER TIL FILM OG FOTO

  Deltageren accepterer, at hans video og fotos offentliggøres i forbindelse med konkurrencen og kan offentliggøres af KTM eller af en partner, der agerer på vegne af KTM, til reklameformål. Denne tilladelse omfatter i særdeleshed offentliggørelse på KTM's websites og Instagram-profiler. Dette samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes skriftligt. En sådan tilbagekaldelse gælder for enhver fremtidig offentliggørelse, men ikke for tidligere offentliggørelse.

   
  KTM’S ANSVAR

  KTM er kun ansvarlig i tilfælde af forsæt og grov uagtsomhed. Dette gælder ikke i tilfælde af en uagtsom overtrædelse af en væsentlig kontraktlig forpligtelse. Disse forpligtelser er afgørende for konkurrencens gennemførelse, fordi det er dem, der muliggør konkurrencens gennemførelse, og deltageren kan derfor stole på, at de bliver opfyldt. I dette tilfælde er KTM's ansvar for almindelig uagtsomhed begrænset til typiske og forudsigelige skader. I tilfælde af død, skade på legeme eller helbred gælder ansvarsbegrænsningen ikke.

   
  ANVENDELSE AF DATAENE

  Deltagernes personoplysninger vil kun blive brugt til konkurrencens formål som beskrevet i disse vilkår for deltagelse. Den ansvarlige part i henhold til GDPR er arrangøren af den ovennævnte konkurrence. Ved at deltage i konkurrencen giver deltageren arrangøren en ikke-eksklusiv, territorialt ubegrænset ret til at gengive bidragene på arrangørens website og sociale medieplatforme uden vederlag, også efter konkurrencens afslutning. Dette samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes skriftligt, ved at man sender en e-mail til privacy@piererindustrie.at. En sådan tilbagekaldelse gælder for enhver fremtidig offentliggørelse, men ikke for tidligere offentliggørelse. Arrangøren påtager sig at behandle de oplysninger, der indsamles i forbindelse med konkurrencen, på en forsvarlig måde. Behandlingen og videregivelsen af oplysningerne er baseret på artikel 6, stk. 1, litra b) i GDPR. 

  Arrangøren er ikke ansvarlig for skader forårsaget af fejl, forsinkelser og/eller afbrydelser i dataoverførslen, tekniske fejl, ukorrekt og/eller ufuldstændigt indhold samt virusrelateret tab eller sletning af data. Udelukkelse fra konkurrencen, afbrydelse, ansvar: Arrangøren forbeholder sig ret til at diskvalificere deltagere, der manipulerer med konkurrencen og/eller overtræder vilkårene og betingelserne eller god moral og/eller på anden måde uretmæssigt forsøger at vinde konkurrencen, afbryde konkurrencen uden varsel eller trække deres gevinster tilbage uden varsel og om nødvendigt kræve dem tilbage. Denne konkurrence er ikke sponsoreret, støttet eller administreret på nogen måde af eller i samarbejde med Instagram. Deltageren stiller sine oplysninger til rådighed for arrangøren, og Instagram påtager sig intet ansvar for nogen af delene i denne konkurrence. Arrangøren påtager sig intet ansvar over for vinderen for tab eller skader af nogen art, der måtte opstå som følge af eller i forbindelse med konkurrencen, databehandlingen og præmien. Hele konkurrencen er underlagt østrigsk lovgivning med undtagelse af lovvalgsreglerne. Skulle en af disse bestemmelser være eller blive helt eller delvist ugyldig, berøres gyldigheden af de øvrige bestemmelser ikke heraf. Ret til at indgive klage er udelukket.

  *KTM DUKE 125, 390, 890, 890R afhænger af det respektive kørekort

  **rejse, indkvartering og leverings-/transferomkostninger skal betales af vinderen og dækkes ikke af KTM