• KTM 1290 Super Adventure 2023

  LET'S TRADE KEYS!

 • We hebben een niet te missen deal voor je!

  Grijp nu je kans om te profiteren van KTM's tijdelijke inruilbonus van € 2.000. Exclusief voor durvers en onverschrokken avonturiers. Zeg vaarwel tegen alledaagse, doffe ritten. Het is tijd voor wereldveroverende expedities aan boord van de SUPER ADVENTURE-modellen van KTM: ultieme krachtpatsers voor elk terrein en voor de moedigste reizigers.

  Belangrijk: deze deal geldt slechts voor een zeer beperkt tijd en is alleen van toepassing voor wie zijn of haar oude motorfiets inruilt voor een SUPER ADVENTURE-model. Interesse? Wacht dan niet te lang en neem contact op met een KTM-dealer in je buurt voor meer details.

  KTM 1290 SUPER ADVENTURE S 2023

  De KTM 1290 SUPER ADVENTURE S is een sportieve allrounder die duidelijk maakt dat avontuurlijk rijden zich niet alleen in het zand hoeft af te spelen. Het telt ook voor wie niets liever doet dan bochten aan elkaar rijgen aan boord van een moderne high-tech machine. Het ultramoderne chassis en de premium semi-actieve ophanging zorgen voor het comfort en vertrouwen dat adrenalinezoekende avonturiers nodig hebben wanneer ze hun grenzen verleggen. Dat in combinatie met innovatieve rijhulpmiddelen zoals adaptieve cruisecontrole, maakt dat je met deze uiterst krachtige straatavonturier de kilometers in hoog tempo aan elkaar rijgt. En dat je nog voldoende energie overhoudt wanneer de volgende uitdagende sectie in je traject zich aanbiedt.

  • KOPPEL: 138 Nm
  • VERING: WP SAT (semit-actieve technologie)
  • TANKINHOUD: 23 l
  • VERMOGEN IN KW: 118 kW

  Klinkt dit soort avontuur je als muziek in de oren? Ruil dan nu je oude machine in en krijg heel wat meer geld én machine in de plaats dan je had verwacht.

  KTM 1290 SUPER ADVENTURE R 2023

  De KTM 1290 SUPER ADVENTURE R zet in de wereld van high-powered reizen de standaard voor de beste capaciteiten op elk terrein. De R staat voor Rally, en dat zegt meteen alles over zijn DNA. Je beschikt om te beginnen over een verbluffend koppel van 138 Nm. Daarnaast zijn er nog tal van andere ongelooflijke kenmerken die ervoor zorgen dat je vakkundig de natuurlijke contouren van de planeet kan verkennen. En dat aan een oogverblindende snelheid. Tel daarbij een volledig pakket elektronica die elke rit perfectioneert en je hebt als slotsom een machine die het complete plaatje voor lange afstanden biedt.

  • KOPPEL: 138 Nm
  • VERING: WP XPLOR-USD, Ø 48 mm
  • TANKINHOUD: 23 l
  • VERMOGEN IN KW: 118 kW

  Die droomreis die je altijd al wilde maken ligt nu binnen handbereik. Breng je oude machine binnen, krijg meer dan waar je op gerekend had en rijd weg op een uiterst capabele wereldreiziger.

  * De LET'S TRADE KEYS bonus ter waarde van € 2.000 bovenop de inruilprijs van je gebruikte motorfiets is alleen beschikbaar onder voorwaarde van inruil (voertuig moet minimaal 6 maanden op naam van de koper staan) en alleen bij aankoop van een nieuwe KTM 1290 SUPER ADVENTURE S 2023, KTM 1290 SUPER ADVENTURE R 2023, KTM 1290 SUPER DUKE R of KTM 1290 SUPER DUKE R EVO 2023. Actieperiode loopt vanaf 9 maart zolang de voorraad strekt en alleen bij deelnemende KTM-dealers. Geen contante betaling mogelijk. Eenmalige aanbieding per jaar per klant.