Retorno

Evenemang 2017

KTM Scandinavia är med och stöttar utvalda motorsportevenemang i Scandinavien och kommer att finnas på plats för att visa upp våra senaste modeller inom Offroad och Street. På vissa event kommer även våra Team KTM Scandinavia förare att finnas på plats för autografskrivning. Självklart kommer det även att ges ut KTM give-aways!

GOTLAND GRAND NATIONAL 2017
27 - 28 oktober 2017 arrangeras en av världens största Endurotävlingar på Gotland! Eventet hade sin första start 1984. 34 år senare så attraherar tävlingen nästan 3000 deltagare från över 12 olika nationer som kör den 2,2 mil långa banan

KTM Scandinavia är huvudsponsor till eventet och är på plats alla dagar. Besök oss i marknadsområdet eller vid Hästskon där vi arrangerar olika aktiviteter. Förare från KTM Scandinavia är självklart med och kör och går att träffa i depån dagarna innan race.

NOVEMBERKÅSAN 2017
11-12 november arrangeras den årlig motorcykeltävling Novemberkåsan i Enköping. Novemberkåsan startade i Sverige redan 1915 och körs varje år på olika orter runt om i Sverige och är en av de äldsta och mest kända motorcykeltävlingar i landet. Tävlingen omfattar en sträcka på ca 10 mil som körs ett varv på dagen och två varv på natten på skogsstigar och i terräng totalt ca 30 mil. 

Team KTM Scandinavia har med sina förare och KTM föraren Joakim Ljunggren har vunnit Kåsan 8 gånger vilket är mer än någon annan genom tiderna. För 2017 tävlingen är han självklart på plats för att ta sin 9:e seger.

MC MÄSSAN 2018 - GÖTEBORG
25 - 28 januari 2018 arrangeras MC Mässan i Göteborg. Med över 50 000 besökare är detta Sveriges största MC mässa och arrangeras av Moped & Motorcykelbranschens Riksförbund (McRF).

KTM Scandinavia kommer att finnas på plats med alla STREET nyheter för 2018 samt OFFROAD 2018 modellerna. Missa inte chansen att se nyheterna innan de kommer till din närmsta KTM återförsäljare!

STÅNGEBROSLAGET 2018
6-8 juli arrangeras för 25:e året i rad, Stångebroslaget på Prästtomta markerna utanför Linköping. Tävlingen körs på en bana som är ca 2 mil lång med klasserna; Elit, Motion, Veteran, Militär, El, Ungdom eller Guldhjälm. Stångebroslaget är först ut i den Svenska Enduroklassikern och är en härlig folkfest där alla samlas, förare, mekaniker, familjer , funktionärer och partners. 

START2RIDE 2018 (datum kommer inom kort)
Start2Ride är ett event för personer som ännu inte tagit körkort eller som inte har kört på ett tag. I en säker miljö med erfarna trafiklärare får deltagarna komma-igång-tips och kan i lugn och ro testköra allt från 125 kubikarna till tunga motorcyklar.

Bakom projektet Start2Ride står Moped- och Motorcykelbranschens Riksförbund (McRF), Gillinge Trafiksäkerhetscenter och Sveriges Trafikskolors Riksförbund (STR), med hjälp av Sveriges MotorCyklister (SMC) och ett flertal andra samarbetspartners i olika omfattning. KTM Scandinavia finns på plats med Street MY18 motorcyklar som alla deltagare får provköra.

KNOBBY SWEDISH ENDURO CHAMPIONSHIP/ENDURO SM
Enduro SM 2018 arrangeras vid 6 olika tillfällen mellan april och september i följande städer: Hässleholm, Tibro, Östhammar, Östersund, Laxå och Linköping. 

Team KTM Scandinavia kommer självklart att finnas på plats och förare presenteras i början av 2018.

MX SM
MX SM 2018 arrangeras mellan april och september. 

Team KTM Scandinavia kommer självklart att finnas på plats och förare presenteras i början av 2018.