Back to news

Kies Adventure

Ruil je motor in en maak deel uit van KTM’s hoge snelheidsavontuur.

Dankzij een extra inruilbonus van € 1.000,00* op motoren van eender welk merk was het nooit zo gemakkelijk om richting horizon te razen in het zadel van de laatste nieuwe KTM-modellen. Kom er alles over te weten bij je lokale dealer.

* Korting van € 1.000,00 op de catalogusprijs (inclusief BTW) bij inruil van een motorvoertuig (het voertuig moet minstens 6 maand ingeschreven zijn op naam van de koper voor de datum van deze aankoop) en aankoop van een KTM ADVENTURE modeljaar 2016 bij een deelnemende, officiële KTM dealer, gedurende de promotieperiode van 01/05/2016 tot 31/07/2016. Slechts 1x per klant. Aanbod geldt zolang de voorraad strekt.

De afgebeelde motoren kunnen in beperkte mate afwijken van de productiemodellen en sommige afbeeldingen geven accessoires weer die verkrijgbaar zijn tegen meerprijs. Sommige onderdelen zijn niet gehomologeerd voor gebruik op de openbare weg onder bepaalde omstandigheden (afhankelijk van land tot land). Voor meer informatie kan je terecht bij je gespecialiseerde KTM dealer.